30. 8. 2012

V Grey's Anatomy bude letos [SPOILER] a další střípky

V Grey's Anatomy bude letos [SPOILER] a další střípky
  • Grey's Anatomy (Chirurgové): Tvůrkyně Shonda Rhimes potvrdila, že devátá série tohoto lékařského veterána bude obsahovat svatbu. Neprozradila ovšem, kdo je tím šťastným párečkem. Ono už jich ale moc nezbývá, nejpravděpodobněji vypadá jedna z dvojic Bailey/Ben nebo Jackson/April.
  • Once Upon a Time: Jorge Garcia (Lost /Ztraceni/, Alcatraz) bude hostovat ve druhé sérii jako Obr. Zatím je naplánován pouze pro jednu epizodu.
  • Hart of Dixie: Kelen Coleman (The Newsroom) bude ve druhé sérii hrát novou romantickou známost George. Její postavou je Presley, distributorka piva.
  • Royal Pains (Milionový lékař): Charley Koontz bude hrát ve dvou epizodách. Ztvární Hankova a Evanova bratrance, který má kvůli své váze zdravotní problémy.
  • Nashville: Kimberly Williams-Paisley (According to Jim) získala víceepizoidní roli jako Peggy, bývalá známost Teddyho (Eric Close), který je nyní ženatý s Raynou (Connie Britton).
  • 666 Park Avenue: Tessa Thomson (Veronica Mars) získala vedlejší roli jako Laurel, konzultantka médií, která má vždy jako první podrobné informace o newyorské politické scéně.
  • Včera se také obnovovalo: FX obnovilo novinku Anger Management pro 90 dalších epizod, které se budou vysílat v následujících dvou letech. Stanice ABC pak dala zelenou šesté řadě své reality show Wipeout (Drtivá porážka).
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
inekafe

inekafe

co sa tyka Anger Management, tak ono to tak uz bolo v zmluve, ze najprv natocia iba 10 epizod a...
před 11 roky
c.arolinka

c.arolinka

Můj oblíbená pár(Callie a Arizona) už se vzali, takže kdo bude další... To už není tak podstatné. Ale určitě...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Ben a Miranda by byli skvělí, ale u Shondy jeden nikdy neví, co bude, třeba nakonec půjde o někoho...
před 11 roky
Další články k tématu