3. 9. 2012

Hvězda Battlestar Galacticy míří do Community a jiné střípky

Hvězda Battlestar Galacticy míří do Community a jiné střípky
  • Community: Tricia Helfer (Battlestar Galactica) bude ve čtvrté sérii hostovat jako Lauren, nádherná fanynka fiktivní hitovky Inspector Spacetime.
  • Grey's Anatomy (Chirurgové): Steven Culp (JAG, Desperate Housewives /Zoufalé manželky/) získal vedlejší roli v nové sérii. Zahraje si nového doktora.
  • Happy Endings: Nick Zano (2 Broke Girls) se objeví minimálně v šesti epizodách nové série. Ztvární Peta, novou romantickou známost pro Penny. Poprvé se objeví v páté epizodě.
  • Weeds (Tráva): Guillermo Diaz (Scandal) si v posledních třech epizodách seriálu zopakuje svou roli Guillerma Garcii Gomeze, dávného nepřítele Nancy.
  • 30 Rock (Studio 30 Rock): Bryan Cranston (Breaking Bad /Perníkový táta/) a Catherine O'Hara (Best in Show) budou hostovat v nové sérii. Herečka ztvární typickou country ženskou, Cranston bude její „kamarád“.
  • Stanice FOX obnovila novinku Gordona Ramsayho Hotel Hell pro druhou sérii.
  • Randy Jackson se po jedenácti letech zvedá z porotcovského křesla American Idolu. U show ovšem zůstane, přesune se k mentorování soutěžících. Jaký osud kvůli tomu asi čeká Jimmyho?
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Anyk

Anyk

WOW, z prodloužení Hotel Hell mám fakt radost!!! Díky ragelly, tahle bleskovka mě fakt potěšila :-) Mám...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Já taky! :D Všichni mají alespoň lepší náladu :)
před 11 roky
Maarti

Maarti

Tenhle nováček v GA se mi moc nezamlouvá, ale nejspíš jeto jen tou připomínkou Rexe :( Každopádně na...
před 11 roky
Další články k tématu