8. 9. 2012

Sci-fi novinky (3)

Sci-fi novinky (3)
  • Pilotní díl sedmé řady seriálu Doctor Who trhl v Americe svůj rekord a překonal tak sledovanost pilotu šesté řady. Epizodu Asylum of The Daleks sledovalo na BBC America úctyhodných 1,55 milionu diváků. Naopak ve Velké Británii si tento díl nevedl tak dobře. Se 6,4 miliony diváky dopadl nejhůře ze všech pilotních epizod „nového“ Doctora Who (od roku 2005).
  • Na YouTube byla vypuštěna druhá epizoda sci-fi seriálu Drone. Odehrává se ve stejné době jako ta první, jen z pohledu někoho jiného. Shlédnou jí můžete na profilovce seriálu pod záložkou Média.
  • Televizní stanice CW se rozhodla, že dá šanci seriálové adaptaci komiksu Wonder Woman. Je to rok, co vznikl pilotní díl k projektu Wonder Woman od Davida E. Kelleyho pro stanici NBC. Ten se ukázal být propadákem a tak byl projekt uložen okamžitě k ledu. – Stanice CW však chce jít jinou cestou. Dobré zkušenosti, které získala se seriálem Smallville chce aplikovat i zde. Nová Wonder Woman by se měla točit spíše kolem Diany, mladé dívky, ze které se teprve stane Wonder Woman. Stejně jako Smallville se zaměřilo na mladého Clarka Kenta. Seriál dostal pracovní název Amazon a v tuto chvíli se pracuje na scénáři k pilotnímu dílu.
  • Na evropské televizní obrazovky se chystá projekt Metal Hurlant Chronicles. Jedná se o adaptaci francouzského komiksu, který byl zpracován do čtyřiadvaceti 30 minutových epizod. Každý díl je samostatným příběhem žánrů sci-fi či fantasy. Mimo jiné si zde zahraje například Joe Flanigan alias John Sheppard ze Stargate Atlantis. Teaser na první epizodu můžete shlédnou zde.
  • A nakonec, všem fanouškům Star Treku by nemělo uniknout dnešní logo na hlavní stránce Googlu, takzvaný doodle. Pozor! Je návykově interaktivní. Po termínu logo najdete zde.
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
zipacna

zipacna

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Meimei

Meimei

Jsem docela zvědavá, jak dopadne ta Wonder Woman.
před 11 roky
Mik

Mik

Tak to jsem taky zvedav na Wonder Woman. Jestli to bude z jejiho mladi, tak by to mela byt fantasy neco...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no co já o tom četla, tak to má být amazonka, kterou něco přivedlo do dnešního světa, aby bojovala...
před 11 roky
Další články k tématu