13. 9. 2012

Svět pilotů: Copeland Prep, dva projekty pro NBC

Copeland Prep

Teen stanice CW si objednala pilot Copeland Prep, hodinové drama o soukromé střední škole, která je tak soutěživá, že své studenty mění v monstra, a to doslova.

Projekt pochází z dílny Joshe Schwartze (Gossip Girl). Ten bude zároveň produkovat, společně se Stephanie Savage. Pilot napsal Brett Easton Ellis (American Psycho).

Z CWčka se pomalu stává Schwartzovo impérium; kromě Gossip Girl (Super drbna) stojí také za Hart of Dixie, Carrie Diaries a Cult.

Dosud nepojmenovaný projekt (NBC)

NBC si koupila drama od producentky Switched at Birth Becky Hartman Edwards.

Jedná se o charakterovou soap operu, odehrávající se v malém izolovaném městečku v Coloradu. Místní obyvatelé si pomalu začínají uvědomov at, že jsou jejich životy manipulovány silami, které sahají mimo jejich kontrolu.

Edwards píše scénář a produkuje. Producentský kredit jde také na konto Willa Glucka a Richarda Schwartze. Za potenciálním seriálem stojí studio Sony TV, od kterého si NBC již dříve objednala dvaadvacet epizod sitcomu s Michael J. Foxem v hlavní roli.

Dosud nepojmenovaný projekt (NBC)

NBC rozvířila také komediální vlny. Objednala si „single-camera“ pilot, který vytvořil Matt Hubbart, vítěz Emmy a producent 30 Rock.

Na tvorbě projektu s Hubbartem spolupracuje hvězda Community Donald Glover, na jehož životním příběhu je seriál založen, a který zároveň ztvární hlavní postavu. Projekt pro něj stojí ovšem až na druhém místě za Community, která se v letošní sezóně vrací se třinácti epizodami, které se nově budou vysílat v pátek.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Nikuska181

Nikuska181

Copeland Prep vyzerá dosť zaujímavo.. Ani som nevedela, že ten tvorca má toho toľko na svedomí.
před 11 roky
Meimei

Meimei

Ten Copeland Prep by mohl být zajímavý :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

i mě chytlo spíš to. to druhé mi připadá málo na zajímavý seriál a u třetího... 30 rock a community...
před 11 roky
Další články k tématu