19. 9. 2012

Alenka v seriálové říši divů a další pilotové novinky

Wunderland (CW)

Teen stanice CW si objednala scénář k Wunderland, seriálu soustřeďujícím se na mladou detektivku v současném Los Angeles, která objeví, že pod povrchem ultra-moderního města existuje jiný svět. Projekt je charakterizován jako moderní zpracování slavné Alenky v říši divů.

Wunderland bude psát a produkovat Chad Hodge (The Playboy Club, k producentským jménům se přidávají také McG (Gossip Girl) a Peter Johnson.

Projekt se přidává k dalším pilotovým nadějím, které si stanice dosud objednala. Patří mezi ně středoškolské příšerkové drama, předělávka Sleepy Hollow a drama o Wonder Woman.

Criminal Justice (HBO)

Hvězda z The Sopranos James Gandolfini je o krok blíže k tomu, aby se vrátil zpět na obrazovky HBO.

Herec byl obsazen do role v novém dramatickém projektu Criminal Justice. Stanice si objednala pilot, na jehož scénáři spolupracují oskarový Steven Zaillian (Schindler's List) a na oskara nominovaný Richard Price (The Color of Money). Zaillian se navíc ujme také režie.

Criminal Justice je kriminální drama z prostředí New Yorku, které vychází ze stejnojmenného britského seriálu z roku 2008. Kromě Gandolfiniho se v pilotu objeví takové hvězdy, jakými jsou Rizwan Ahmed, Bill Camp, Peyman Moadi či Poorna Jagannathan.

Originální seriál se soustředí na příběhy osob, které byly právnímy systémy obviněny z vraždy. Každá série má nové charaktery a obsazení. Verze od HBO bude inspirovaná první řadou tohoto seriálu. Hlavní postavou je mladý muž Ben, který si půjčí otcův taxík, ve kterém odveze z párty dívku. Ta jej vezme do svého apartmánu a nabídne mu noc plnou pití a drog. Když se mladík probudí, zjistí, že dívku někdo ubodal k smrti. Ben si nepamatuje, že by čin spáchal, je z něj ovšem ihned obviněn.

Dosud nepojmenovaný projekt (CBS)

Stanice CBS si objednala lékařský pilot od producenta Hawaii Five-0 Petera Lenkova a Jasona Deana Halla (Spread).

Projekt, který napsal Hall, se soustředí na ikonického miliardáře, který se dozví, že má rakovinu a reaguje tak, že nechá postavit nemocnici a najme tým nejlepších světových lékařů, kteří mají jediný úkol – zkoumat jeho nemoc a přijít s lékem. Miliardář si ovšem brzy uvědomí, že jeho spása tkví ve spasení druhých.

Lenkov bude produkovat, stejně jako Hall. Projekt si pod svá křídla vezme CBS TV Studios, u kterých Lenkov podepsal tříletou smlouvu.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Tak ak by Wunderland vyšiel, tak by som ho určite skúsila. :)
před 11 roky
Meimei

Meimei

Wunderland by mohlo být zajímavý :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mě by cw verze hattera opravdu zajímala, ale podle mě akorát mají velké oči. ještě ani nezačali svoji sezónu...
před 11 roky
Další články k tématu