20. 9. 2012

Střípky: Gymnastka v The Vampire Diaries a Royal Pains film

Deníky si protáhnou kosti

Zlatá olympijská gymnastka Gabby Douglas včera v Atlantě natáčela malou scénku ve svém oblíbeném seriálu The Vampire Diaries (Upíří deníky). Její malá rolička se objeví v sedmé epizodě (29. listopadu). Sportovkyně nebude hrát sebe samu, ale nikdo zatím neoznámil, co z ní tedy bude.

Jaké jsou tedy teorie? Mohla by být jen tváří v davu na střední v Mystic Falls. Třeba by s Elenou mohla chodit do tělocviku, když si Elena uvědomí, že nyní má spoustu upírských atletických dovedností (Nina Dobrev je sama bývalá rytmická gymnastka). Nebo možná Elena bude na Gabbynu postavu žárlit, když ji uvidí procházet se kolem se zářivým úsměvem na tváři, v kontrastu s Eleninou ztrátou nevinnosti.

Nebylo by skvělé, kdyby se z Gabby napil třeba Klaus nebo Damon? Co myslíte?

Filmové překvapení pro fanoušky Royal Pains

USA Network se inspiruje britskými stanicemi, které často doplňují své seriály o sváteční speciály v listopadu a prosinci. USA oznámilo, že stejný osud čeká i Royal Pains (Milionový lékař). Seriál dostane „mimosezónní pozdrav“; dvouhodinový film, který se bude věnovat svatbě Evana (Paulo Costanzo) a Paige (Brooke D'Orsay).

Speciál, který bude obsahovat flashbacky, sněhovou bouři a znovushledání starých přátel, se bude vysílat v neděli 16. prosince. Děj bude zasazen několik měsíců po letním finále a poprvé během své historie Royal Pains ukáže Hamptons v zimě.

Toto je podruhé, co stanice rozšiřuje své oblíbené seriály do filmové oblasti. Poprvé se tak stalo v dubnu 2011 u Burn Notice (Status: Nežádoucí), kde vznikl prequel soustřeďující se na postavu Sama Axe (Bruce Campbell).

Bates Motel se zaplňuje

Stanice A&E začala naplno obsazovat svůj nový seriál, remake slavného filmu Psycho, s názvem Bates Motel.

Hvězda z The Last Airbender Nicola Peltz byla obsazena do role Bradley Kenner, dívky, kterou Norman (Freddie Highmore) měl rád během jejich školních let. Bradley je popisována jako bystrá a neskutečně sexy holka s hloubkou, což z ní dělá na pohled starší, než ve skutečnosti je.

Kromě Peltz byla obsazena také Olivia Cooke, která ztvární Emmu, spolužačku Normana s touhoou po dobrodružství i přes to, že jí její zdravotní stav nutí mít vždy po ruce přenosný kyslík.

Obě herečky se přidávají k Maxovi Thieriotovi, který byl již dříve obsazen do role Normanova staršího rebelského bratra.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misulka78

misulka78

No těším se :)
před 11 roky
litllewitch

litllewitch

Z Gabby mám radost :).
před 11 roky
Meimei

Meimei

NA Gabby se těším :)
před 11 roky
Další články k tématu