28. 9. 2012

FOX a Imagine chystají příběh ze světa Petera Pana

FOX a Imagine chystají příběh ze světa Petera Pana

Poslední dobou to vypadá, že zelenou u studií mají ty příběhy, které bavily miliony lidí již od nepaměti. Mezi ty, které se dočkají seriálového zpracování (nebo alespoň pilotu) se nyní řadí i Peter Pan.

Společnosti 20th Century Fox TV a Imagine TV společně pracují na příběhu s názvem The League Of Pan. Toto drama s pohádkovým pozadím je samozřejmě založeno na příbězích Petera Pana. Na scénáři pracuje Brian McCauley Johnson, který popisuje League Of Pan jako rozpracování mytologie světa Petera Pana do nevšedních rozměrů. Příběh se bude odehrávat v současnosti a děj se má točit kolem Ztracených chlapců 10 let po jejich odchodu z Neverlandu. Poslední zprávy hovoří o tom, že Imagine TV a FOX TV hledají showrunnera, který by s Johnsonem pracoval na scénáři a ten následně představil a pokusil se prodat některé stanici.

The League Of Pan tak má přijít v době, kdy je půda pro podobné projekty s pohádkovými prvky připravena díky úspěchu novinek minulé sezóny – konkrétně Once Upon A Time z dílny ABC a Grimm na NBC (toho můžete sledovat na Primě Cool).

Pro zajímavost, mluví se také o dalším nápadu jak zpracovat příběh Petera Pana, resp. jeho vztah s kapitánem Hookem. Aaron Eckhart byl v plánu pro roli kapitána Hooka, detektiva pronásledujícího únosce jménem Peter. V tomto případě by se ale mělo jednat o film a my v tuto chvíli nemáme další informace o tom, jak si tato idea stojí.

Co si myslíte o nápadech s převáděním pohádkových příběhů na televizní obrazovku? Jste fanoušci seriálů typu Once Upon a Time? Co si myslíte o nápadu přivést do současnosti příběhy Petera Pana? Svěřte se :)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Jo, tohle by mohlo dopadnout dobře :)
před 11 roky
JulietaKori

JulietaKori

No zní to dobře! Na OUAT slyším samou chválu a Grimm můžu sama označit za dobrej seriál! ;D
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako mohlo by to být dobré, ale nevidím v tom nástinu nikde samotného petra pana.
před 11 roky
Další články k tématu