29. 9. 2012

Craig Ferguson bude mít prsty v nových komediích od CBS

Craig Ferguson bude mít prsty v nových komediích od CBS

Prostřednictvím své produkční společnosti se moderátorovi známé talkshow Craigu Fergusonovi podařilo prodat dva komediální projekty studiu CBS TV. Na obou mají pracovat opravdu známá jména a prostřelí komediální scénáristé: Adam Chase (ten pracoval například na Přátelích) a Aaron Shure (jeho otisky najdete třeba u seriálu Raymonda má každý rád). Ferguson u obou projektů bude působit jako výkonný producent, stejně jako jeho kolegyně Rebecca Tucker.

Prvním projektem je zatím nepojmenovaný příběh z pera Adama Chase a Fergusona, který se bude točit kolem skupiny mužů třicátníků, kteří se rozhodnou vzepřít všem předsudkům a snaží se zůstat nezadaní tak dlouho, jak jen to bude možné. To vše samozřejmě s vědomím, že kolem nich se zatím každý žení, vdává a má děti.

Druhým projektem je komediální dílko psané Shurem (za pomoci Craiga), který strávil poslední 4 roky prací pro NBC na seriálu Kancl (The Office). Hlavním hrdinou bude playboy, který dříve vymetl každou párty a nyní se musí vypořádat se svou novou rolí rodinného muže, přičemž jeho exmanželka žije hned vedle.

Sám Ferguson je podle našeho názor dobrou zárukou kvalitního a neotřelého humoru. Jak myslíte, že oba projekty dopadnou? Dostanou oba zelenou?

Kdo nesdílí není Čech! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
E Š

E Š

Craig je pre mňa zárukou :)
před 11 roky
Delltar

Delltar

Craig je podle mě zárukou úspěchu, doufám, že se alespoň jeden seriál povede vyprodukovat, protože na jeho...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jeho talk show je nejvtipnější, takže jo.
před 11 roky
Další články k tématu