30. 9. 2012

Drama ze světa FBI od Jerryho Bruckheimera

Drama ze světa FBI od Jerryho Bruckheimera

Producent Jerry Bruckheimer v Hollywoodu rozhodně nepatří mezi malé hráče. Podílel se na řadě úspěšných projektů, z filmů jmenujme například Piráty z Karibiku, Černý jestřáb sestřelen nebo novinka pro příští rok The Lone Ranger v hlavní roli s Johnny Deppem. Ve světě seriálů zanechal taky mnoho stop, mluví třeba do všech Kriminálek (CSI) nebo Chase či odložené případy a samozřejmě realityshow Úžasné dobrodružství (The Amazing Race), které získalo minulý týden další EMMY.

Jeho prvním letošním prodaným dramatickým seriálem je drama z prostředí FBI, jeho autorem je Aron Eli Coleite (Pracoval třeba na Hrdinech nebo Řece). CBS si zatím objednala pilotní epizodu. Název zní prostě – The Bureau (Úřad). Děj je popisován jako drama zaměřené na hlavní postavy, odehrávat se má v kancelářích FBI v New Yorku. Jerry Bruckheimer se ujme role výkonného producenta, Coleite a Jonathan Littman, společně s KristieAnne Reed budou koproducenty.

Bruckheimer TV už úspěch zaznamenalo letos dříve, když si od nich NBC objednala pilot k seriálu The Secret Lives of Husbands and Wives, ke kterému právě probíhají castingy. Jak jsme psali už dříve, společnosti se podařilo prodat také dva komediální projekty, jedním je At Ease, ke kterému se připravuje pilot pro NBC a pro stejnou stanici také The B-Side, od scénáristky Sheri Elwood.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

jak se to bude lišit od sue thomas, když opomenu neslyšící hrdinku?
před 11 roky
Další články k tématu