4. 10. 2012

Muzikálové epizoda v Psych a novinky o Revenge

Muzikálové epizoda v Psych a novinky o Revenge

Ksakru, Juliet? Zdá se, že Agentura Jasno (Psych) přimíchá trochu Rocky Horror Picture Show do své muzikálové epizody. V dvouhodinovém speciálu se totiž objeví Barry Bostwick, známý rolí v tomto filmu. Zahraje si majitele nóbl divadla v Santa Barbaře.

Je zpátky! Řeč není o nikom jiném než o pomatené Ally Sheedy alias Yang. Na její návrat se můžeme těšit ve výše zmíněném speciálu. Bohužel, zatím nejsou známy žádné další informace o její úloze v epizodě.

Psych by se měl se svou novou řadou vrátit v zimě, stále ale nebylo oznámeno přesné datum premiéry.

Herec z Battlestar Galacticy v Revenge

Michael Trucco se upsal hitovému seriálu stanice ABC Revenge na několik epizod. Ztvární Natea, chytrého, charismatického a lehce hrozivého bratra nového rezidenta Hamptons, Kennyho (JR Bourne).

Další novinky o Revenge

(Čtěte na vlastní nebezpečí, obsahují spoilery.)

Ač nám byl v premiérové epizodě představen velmi krátce, bude mít Aiden (Barry Sloane), Takedův další student, v seriálu významnější roli. Výkonný producent Mike Kelley prozradil, že v nadcházející epizodě se dozvíme, jak se Aiden s Ems poznali a co je pojí. A to není všechno, jelikož je Emily bez závazků, teď, když je pro ni Jack nedostupný a Daniel ji zklamal, má Aiden možnost získat ji pro sebe, ale Emily nebude zrovna přívětivá. Jelikož mezi nimi zůstalo mnoho nevyřešeného a také udělal něco, co je pro Ems těžké mu odpustit. Navíc pravá ruka Emily z něho není nadšená.

Jak dříve prozradil Gabriel Mann „Tento muž přijde a ukradne si jeho holku, takže ho Nolan opravdu nemá rád.“ Není ještě jasné, kdy se přesně dozvíme celou minulost Emily a Aidena. Také ale vyvstává otázka, zda jemu nepatří ono tělo v oceánu, které bylo ukázáno v premiérové epizodě.

Jak je naznačenu v promu na příští epizodu, Ems se naštve na Victorii a uchýlí se k taktice oko za oko, zub za zub a má v plánu jí vzít Charlotte, teda pokud Emily dřív nezabije nájemný vrah.

Kdo nesdílí není Čech! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Nikuska181

Nikuska181

Tak na Revenge sa veľmi teším, to ešte bude zaujímavé. :D I keď sa mi nepáči myšlienka, že by Ems a Aiden...
před 11 roky
Elkis

Elkis

Tak, že by se Revenge začalo konečně pořádně rozjíždět ? To by bylo super určitě se moc těším. Hlavně na tu...
před 11 roky
Další články k tématu