9. 10. 2012

FOX jde do seriálu podle akční hry Battlefield: Bad Company

FOX jde do seriálu podle akční hry Battlefield: Bad Company

Herní hit z dílny společnosti Electronic Arts Battlefield: Bad Company míří na televizní obrazovky. Pokud jste fanoušci hry a právě jste nadšeně zajásali, tak doporučujeme šampaňské neotevírat, protože tenhle kousek si objednala stanice FOX a ta je známá svým pravidelným sestřelováním vlastních novinek sotva se dostanou do éteru.

Každopádně seriál vznikne pod stejným názvem jako hra (kdo ví jestli) a bude se jednat o akční jízdu s komediálními prvky. Hlavní díl práce bude ležet na chlapíkovi jménem John Eisendrath a pokud vám to jméno nic neříká, tak vězte, že své prsty měl například v špionážní parádě Alias.

Eisendrath bude mít na starosti scénář a za úkol má přivést na obrazovky hlavní postavy známé ze hry. V té se příběh motá kolem čtveřice bývalých vojáků, kteří se rozhodli přejít do soukromého sektoru a vydělat si na důchod, jak jinak. Problémy se ale objevují samozřejmě každou chvíli a pánové zjistí, že jejich velící důstojník je využil ke špinavé práci a má v úmyslu se jich zbavit, aby zametl stopy.

Eisendrath se kromě scénáře zapojí i mezi výkonné producenty, kde bude dělat společnost Dougu Robinsonovi a zástupcům EA Patrickovi Bachovi a Patrickovi O’Brienovi.

Vtipná akční podívaná s bývalými členy speciálních jednotek? Rádi bychom si dali říct. Co vy?

Odpověď na časté dotazy – Pokud seriál vznikne, dočkáme se ho nejdříve na podzim 2013.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
megawir

megawir

Hm, no ale gamesa samotná je akční a plná vtipných hlášek. Beru to tak, že to chtějí zachovat. Neznamená to,...
před 11 roky
VanThomass

VanThomass

Přesně tak, určitě bych to "akční komedie" nebral tak doslova. Viz. jak píše megawir ;-) Jinak já...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

nevím, jak je to u seriálů, ale filmy podle her bývají o ničem. pokud jsem po traileru vůbec měla...
před 11 roky
Další články k tématu