17. 10. 2012

Americký pokus o adaptaci Gavin & Stacey

Americký pokus o adaptaci Gavin & Stacey

Stanice FOX uzavřela smlouvu a získala tak práva na vývoj projektu Gavin and Stacey.

Jedná se o adaptaci stejnojmenného britského romantického seriálu z roku 2007. Scénáře se ujme David Rosen (I Just Want My Pants Back). K projektu se hlásí také produkční společnosti BBC Worldwide Prods. a Sony Pictures TV, stejně jako Baby Cow Prods., která stojí za původním seriálem.

V původní sérii od tvůrců Jamese Cordena a Ruth Jones se řešil vztah na dálku. Hlavní postavou byl muž z Anglie a žena z Walesu, kteří se dali dohromady po telefonu. Nakonec se rozhodli, že se setkají a dají se dohromady. Předtím ale museli vyjít s pravdou ven u svých přátel a rodin. Seriál se vysílal tři sezóny a měl také vánoční speciál.

Foxovská verze Gavin and Stacey se soustředí na klíčové životní momenty hlavních postav, které se snaží udržet si svůj vztah a krom toho jej zkombinovat s rodinnými životy.

Nyní je to již druhý pokus o adaptaci tohoto seriálu na americké půdě. Poprvé se o to pokusila stanice ABC v sezóně 2009–2010.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
DRAGON

DRAGON

Možno to bude zaujímavé ale tak američania to v poslednej dobe až preháňajú s vlastnými verziami...
před 11 roky
Další články k tématu