31. 10. 2012

Střípky: Celé série pro Neighbors a Scandal a jiné

Více Scandal a The Neighbors

Dva seriály stanice ABC se dočkaly objednávek na celé řady. A jsou to opravdu zajímavé volby. Plných dvaadvacet epizod uvidíme u dramatu Scandal a nováčkovské komedie The Neighbors.

Oba seriály si drží průměrnou sledovanost, i když není jasné, kdo vlastně na Sousedy kouká, protože internet je skrz na skrz nasáklý zklamanými a negativními komentáři.

Co na to říkáte? Zkusili jste pilot Neighbors? A pokračujete i s dalšími epizodami? Je to jeden z nejdiskutova­nějších seriálů letošní sezóny. Jaký vy na něj máte názor?

Infamous → Deception

Soapka od NBC, která se na obrazovkách objeví v midseason, se maskuje. Seriál, který ještě donedávna nesl název Infamous byl přejmenován na Deception.

Přejmenování není pro seriál novinkou. Úplně na začátku šlo o projekt Notorious, seriál byl přejmenován na Infamous v květnu poté, co si NBC objednalo první sérii. Nyní se název ustálil na Deception. Je to finální nadpis, který nyní využívají všechny propagační kampaně.

Zatím není známo přesné datum, kdy se Deception na obrazovkách objeví. Zbývá jen hádat, jestli jsou diváci ochotni koukat na Revenge v bledě modrém.

Animal Practice

Poslední naplánovaná epizoda, která se měla vysílat tento týden (dnes večer), byla stáhnuta z programu. Původně NBC chtěla nechat seriál běžet ještě tento týden, než by jej příští týden vystřídala druhá série Whitney. Ovšem kvůli hurikánu Sandy a následnému rušení originálně naplánovaných epizod se stanice rozhodla, že místo mrtvé novinky nasadí nový díl 30 Rock.

Tematicky je tento týden epizoda 30 Rock laděná tematicky k právě probíhajícím prezidentským volbám, takže by nemělo smysl díl vysílat až za týden, kdy už bude po všem. Krom toho musí komedie s Tinou Fey stihnout skončit svou třináctidílnou sérii předtím, než se 7. února na obrazovky vrátí Community.

Animal Practice tak končí po šesti odvysílaných epizodách.

Zásnuby!

Ve změti castingových novinek tu pro vás máme i jednu radostnou zprávu.

Owain Yeoman, známý ze seriálu The Mentalist (Mentalista), je oficiálně zasnoubený.

Čtyřiatřicetiletý waleský herec požádal o ruku svou sedmadvacetiletou přítelkyni, návrhářku šperků Gigi Yallouz. Šťastný pár randí od začátku tohoto roku. Svatba je naplánovaná na červen 2013.

Yeoman hraje v Mentalistovi agenta Wayna Rigsbyho. Kromě toho se objevil také v Generation Kill (HBO) či v Kitchen Confidential (FOX).

Hannibal

Mary Katherine Galagher, seznamte se s Hannibalem Lecterem.

Veteránka ze Saturday Night Live Molly Shannon získala přísně tajnou roli v nadcházejícím seriálu stanice NBC Hannibal.

I když informace o její roli zatím veřejnosti přístupné nejsou, je potvrzeno, že prozatím má herečka přislíbeno hostování v jedné epizodě s tím, že se její postava potenciálně může stát jednou z hlavních.

Poslední dobou je Shannon velmi zaneprázdněná. Nedávno dokončila hostování ve Web Therapy, Up All Night a The Middle (Průměrňákovi). Kromě toho získala vedlejší roli ve druhé sérii Enlightened (Mé nové já).

Stejně jako Caroline Dhavernas, Chelan Simmons a Ellen Greene, také Shannon dříve spolupracovala s tvůrcem Hannibala Brianem Fullerem. Hrála majitelku cukrovinkového království Dilly Balsam v Pushing Daisies (Řekni, kdo tě zabil).

Hannibal bude mít premiéru v midseason.

Grey's Anatomy (Chirurgové)

Na koho že se to můžeme v nové sérii Grey’s Anatomy (Chirurgové) těšit? No jasně, přece jsme za posledních devět let ještě nepoznali všechny Derekovy ségry! Tvář další z nich nám nyní bude odtajněna.

Hrdinka z Vřískotu či Party of Five (Správná pětka) Neve Campbell se objeví v několika epizodách nové série tohoto dlouhotrvajícího soap dramatu jako jedna z Derekových čtyř sester.

Zatím není jasné, kterou z nich bude herečka zobrazovat. Každopádně můžeme vyloučit Amelii, kterou v současnosti hraje v Private Practice“ Caterina Scorsone, a také Nancy, kterou v minulosti již hrála Embeth Davidtz. Tím pádem zbývá psychiatrička Kathleen nebo čtvrtá (dosud bezejmenná) sestra.

Nejnovější členka klanu Shepherdů přijede během velmi bouřlivého období Derekova života. Vážné poranění během květnové nehody dalo prozatím červenou jeho chirurgické kariéře.

Campbell jsme nedávno mohli vidět v minisérii Titanic: Blood and Steel. Herečka se v Grey’s Anatomy objeví minimálně ve dvou epizodách.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
puf-muf

puf-muf

Je to konina na n-tú,ale bavím sa... :)
před 11 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Animal Practice ukončili opravdu velmi rychle a jak se v Americe zvykem, bez jakéhokoliv důstojného...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

věc názoru. pro mě animal practice jeden z nejlepších seriálů.
před 11 roky
Další články k tématu