17. 11. 2012

ABC má na svědomí další dvě oběti letošní sezóny

Před víkendem se s rozhodováním o nových seriálech roztrhl pytel. Poté, co jsme vás před pár hodinami informovali, že CBS zrušilo komedii Partners, nyní přinášíme stejně smutné zprávy ohledně 666 Park Avenue a Last Resort.

Ani jeden ze zmíněných seriálů nedostal v posledních týdnech objednávku na nové epizody, což už mohlo mnohé naznačit. Nicméně ABC je k fanouškům vstřícnější než CBS, uvádí se, že u obou seriálů bude odvysíláno všech třináct původně plánovaných dílů.

Jak Last Resort, tak i 666 Park Avenue premiérovalo s nízkými čísly (rating 2.2 a 2.1) a s přibývajícími epizodami se tato čísla dále snižovala. Poslední díly obou novinek měly shodný rating 1.2.

Last Resort je nejnovější obětí prokletého slotu (čtvrtek od osmi večer). V minulých letech zde ztroskotalo například FlashForward, The Deep End, My Generation či Charlie's Angels. Tvůrce seriálu Shawn Ryan se nyní alespoň může naplno vrhnout do nového projektu Beverly Hills Cop.

Během těch pár epizod, které dosud 666 stihlo odvysílat, se z původně strašidelného dramatu stala soapka s nadpřirozenými elementy, která se poměrně hodila ke svému kolegovi, úspěšnému Revenge. Nicméně seriálu se nepodařilo získat dostatečné množství diváků, posledních pár týdnů bylo pouze otázkou času, kdy se stanice rozhodne tuto trápící se novinku ukončit.

Zbylí letošní nováčci od ABC, Nashville a The Neighbors dostali objednávku na celé série. Nejčerstvější Malibu Country má zatím objednány tři nové scénáře.

Na jeden den dost informací, nemyslíte? A také spousta bodů v tipovačce. Trefili jste se? Nebo jste těmto seriálům věřili?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře55zobraz všech 55 příspěvků
L_u.C_a

L_u.C_a

Last Resort a 666?! No to mě pěkně zklamali. Tyto seriály nezklamaly a stále se v nich něco děje. No...
před 11 roky
harmonica

harmonica

666 - nejhroší novinka za x-let. Tragický scénář, herci, pointa. Děs,běs! U LastResortu jsem na rozpacích,...
před 11 roky
Anyk

Anyk

jako oba seriály si to zasloužily, dle mého názoru last resort možná víc než 666, protože ten měl (alespoň...
před 11 roky
Další články k tématu