19. 11. 2012

Střípky: Web Therapy jede, Gossipka v Gossipce a další!

Web Therapy

V té změti pátečních rušení se už ani nedostalo na to, abychom si náladu zlepšili dobrou zprávou.

Showtime obnovilo svou komedii Web Therapy pro třetí sérii. Třetí řada bude pravděpodobně opět obsahovat deset půlhodinových epizod.

Kromě jiného nová série nabídne další shledání Přátel. K Lise Kudrow se objedná Matt LeBlanc. Kromě něj se zde objeví také Meg Ryan nebo Jesse Tyler Ferguson (Modern Family).

Druhá série si oproti první polepšila v ratinzích o 21%. Kromě toho byla online verze seriálu letos nominována na cenu Emmy.

Saving Hope

Fanoušci jistě uvítají, že se kanadská stanice CTV rozhodla prodloužit druhou sérii Saving Hope. Ta bude tedy nakonec obsahovat celých osmnáct epizod.

Saving Hope bylo letos v létě nejsledovanějším dramatem na kanadských stanicích, když průměrně lákalo k obrazovkám 1,7 milionů diváků.

True Blood (Pravá krev)

Je čas pro novou krev. Alespoň Sookie má ten názor. Do šesté série True Blood (Pravá krev) zavítá nový muž, který ukradne srdce hlavní postavy.

Seriál najal anglického herce Roba Kazinskyho, aby se přidal k šesté sérii jako nová vedlejší postava.

Kazinsky, kterého si fanoušci mohou pamatovat také jako doktora v Brothers and Sisters (Bratři a sestry) bude hrát Bena, velmi charizmatického čaroděje, který se spojí se Sookie, aby jí a Jasonovi pomohl proniknout hlouběji do tajemství, kterým je obklopena vražda jejich rodičů.

Na šestou sérii True Blood si bohužel musíme počkat až do června.

Gossip Girl (Super Drbna)

Gossip Girl (Super drbna) rozhodně chce svou finálovou epizodou zaujmout. Krom toho, že si seriál pozval staré známé herce, nyní přivádí i naši maličkou roztomilou blondýnku, která nám epizody týden co týden uvádí. Ano, v series finale se objeví Kristen Bell!

I když zpráva není oficiálně potvrzena, herečka byla viděna na natáčení. Zdroje uvádí, že se opravdu mihne v dlouho očekávané labutí písni seriálu, epizodě, která poběží 17. prosince.

Nyní se však nabízí otázka: Je Kristen, která léta propůjčovala hlas naší slavné Drbně, opravdu TA Gossipka? Producenti totiž potvrdili, že její identita bude v poslední epizodě odhalena. Asi nezbývá, než si počkat.

Bates Motel

Seriál Bates Motel ještě ani nezačal, přesto už se u něj začínají objevovat slavná jména.

Keegan Connor Tracy (Once Upon a Time) získala vedlejší roli jako slečna Watson, Normanova učitelka a poradkyně.

Richard Harmon aneb zlobivý kluk z The Killing se stal třetím bodem zabijáckého milostného trojúhelníku.

Tento Kanaďan získal vedlejší roli jako Richard Slymore, oblíbený a inteligentní student na škole, kam začne chodit také Norman Bates poté, co se s matkou přestěhují do města. Richard není moc nadšený, když se jeho přítelkyně začne s Normanem kamarádit.

The Mob Doctor

Dny tohoto seriálu jsou již téměř sečteny. S castingovými novinkami musíme tedy přijít dříve, než bude pozdě.

The Mob Doctor si pozval herce Michaela Madsena, aby ve dvou epizodách hostoval jako Russel King.

Russel je zasloužilý kriminálník, jehož činy vyžadují specifickou atmosféru a profesionální znalosti. Jedné noci, zrovna během důležité prácičky, Kinga začnou bolet záda a mafián zjistí, že potřebuje okamžitou operaci.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Dahllia

Dahllia

GG už sice nesleduju, ale na ten poslední díl mrknu, když jí konečně odhalí :-)
před 11 roky
lady29

lady29

Viděla jsem všechny díly GG,ale opravdu už mi poslední díly nepřijdou moc zajímavý,ale na finále se teda...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

neměl ten sookiein nový být víla?
před 11 roky
Další články k tématu