22. 11. 2012

Střípky novinek: 666 i Last Resort děj uzavřou a další

Plnohodnotné konce pro Last Resort i 666 Park Avenue

Last Resort ani 666 Park Avenue nerozčílí diváky otevřeným koncem.

I přes to, že stanice ABC oba seriály v pátek zařízla (psali jsme zde), producenti seriálů se vyjádřili, že rozhodnutí bylo oznámeno v dostatečném předstihu k tomu, aby scénáristé mohli napsat vhodné finálové epizody.

„Máme dost času k tomu, abychom si rozmysleli, jak příběh pořádně uzavřít,“ řekl tvůrce Last Resort, Shawn Ryan. Dodal, že třináctá epizoda bude opravdu vypadat jako plnohodnotné finále.

Producenti 666 Park Avenue, David Wilcox a Matt Miller, mezitím lákají, že se jejich seriál připravuje na mocné a překvapivé finále, ve kterém budou všechny otázky zodpovězeny.„Dou­fáme, že fanoušci budou v koukání pokračovat až do konce Janiné a Henryho neuvěřitelné cesty k temné straně“.

Guys with Kids

Do Guys with Kids zavítá opravdová mužská chůva.

Mark Consuelos bude hostovat v jedné z nadcházejících epizod. Zahraje si chůvu Chrisova syna. Chris ovšem za chvíli začne na pohledného chlapa žárlit.

Herec je známý ze svých rolí v I Hate My Teenage Daughter či All My children. Naposled ho diváci mohli vidět ve druhé sérii American Horror Story.

Men at Work

Men at Work, komedie s Dannym Mastersonem v hlavní roli, získalo do druhé série herečku z Gossip Girl (Super drbna).

Jessica Szohr aneb Vanessa z Gossipky, si zde zahraje Jenny. Jenny je nádherná kamarádka Neilovy přítelkyně Amy. Moc často se nestává, že by Jenny byla bez přítele, takže když je možnost, i Milo, i Gibbs se pokusí využít příležitosti.

Seriál měl premiéru v květnu. Stanice TBS již v létě objednala deset nových epizod, které se na obrazovkách objeví příští rok.

Save Me

Seriál Save Me je sice plánován až na midseason, už nyní ale nabírá nové tváře.

Stephen Schneider (Best Friends Forever) získal roli Petea Denningse. Pete se objeví ve třech epizodách první série. Je to kamarád ze střední od manžela Beth (Michael Landes).

Save Me je komedie s Anne Heche v roli Beth, ženy, která zažije duchovní osvícení.

The Mindy Project

The Mindy Project čachruje s obsazením.

Amanda Setton, která zde hraje sexbombu Shaunu, seriál opouští. Naopak Anna Camp alias nejlepší kámoška Mindy, Gwen, byla povýšena na hlavní postavu.

Seriál si také zamluvil nové hostující herce. Hal Linden (Hot in Cleveland) bude hostovat jako Manny, bývalý seržant, který se stále snaží dávat rozkazy, i když je nyní v domově důchodců.

Kromě Lindena Mindy přinese shledání z The Office (Kancl). Ellie Kemper se objeví ve vánoční epizodě (11. prosince). Zatím není jasné, koho bude hrát, ale podle prvních fotek to vypadá tak, že se objeví na vánoční oslavě Mindy a Joshe.

The New Normal

Do The New Normal míří Čarovná Shannen Doherty.

Herečka na WhoSay uveřejnila fotku, na které je společně s Andrew Rannellsem.

Spolu s fotkou přidala také vzkaz: „Skvělý den na natáčení The New Normal. Báječně se mi s touto skupinkou lidí spolupracovalo.“

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Harry

Harry

Hlavne pri 666 Park Avenue mi je to uplne jedno, pretoze doterajsie epizody vo mne nezanechali ziadne otazky...
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Tak som strašne rada, že 666 nejak uzavrú. Na Shannen sa veľmi teším, bude super ju opäť niekde vidieť. :)
před 11 roky
Meimei

Meimei

Jsem ráda za ty uzavřený konce, za otevřený bych někdy i zabíjela :D
před 11 roky
Další články k tématu