29. 11. 2012

Spooousta novinek z Hannibala, Touch, 5-0, SoA a... Chirurgů

Zajímá vás nový projekt Bryana Fullera Hannibal? Čekáte od něj hodně? Možná vás ještě víc navnadíme několika zprávami ze zákulisí.

A samozřejmě co se týká ostatních seriálů, nemohli jsme vás nechat zkrátka. Drobné střípky informací se na vás těší u seriálů Hawaii 5–0, Chirurgové, Zákon gangu a Touch.


Hannibal se nebojí staronových tváří

Bryan Fuller se činí. Hodně. Povolává do svého megaprojektu čím dál tím víc lidí. A že to nejsou žádné neznámé tváře. Tak třeba takový Eddie Izzard. Fuller ho už jednou obsadil – pamatujete na Mockingbird Lane? Jestli ano, víte o kom je řeč (jestli ne, je to děda Munster). Hrdina Valkýrie, kterou mimochodem režíroval filmový mág Bryan Singer (o jeho přátelství s Fullerem jsme už psali dříve), bude v seriálu hrát odsouzeného z kliniky pro duševně nemocné kriminálníky, kde se setká právě s Hannibalem.

Fuller očividně spoléhá na již osvědčené spolupracovníky. Do Hannibala totiž obsadil i Raula Esparzu, a to do role Dr. Chiltona. Role, která je vpravdě zásadní (právě Chilton dostal Hannibala za mříže v Mlčení jehňátek). Esparza se tak stane dalším členem už tak početné rodiny členů štábu, kteří už někdy s Fullerem spolupracovali (konkrétně hrál Alfreda Aldarisia ve třetí a osmé epizodě první řady Řekni, kdo tě zabil). Do ní už patří Caroline Dhavernas, Molly Shannon, Chelan Simmons, Ellen Greene a Gina Torres. A je téměř jisté, že další budou přibývat.

No a aby toho nebylo málo, přišla ještě zpráva, že v Hannibalovi bude hostovat Anna Chlumsky. Tato hvězda seriálu Veep bude hrát Miriam Lassovou, nováčka v FBI, kterého povede agent Jack Crawford (Laurence Fishburne). Anna Chlumsky už účinkovala např. v seriálech Covert Affairs, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo Army Wives.

Touch 2 dostane také pár nových tváří

A hned tři. V případě Mykeltiho Williamsona a Annie Wersching půjde dokonce o Sutherlandovy staré známé. Oba si totiž zahráli v seriálu 24 hodin právě po Kieferově boku. O Annie jsme vás už jednou informovali, tak se pojďme podívat trochu blíž na Mykeltiho. Ten se v Touchi octne v roli losangelského detektiva Langa, který má zvláštní cit pro pravdu. Mohl by se tedy postavit na stranu Jakea a Martina. Jestli to tak opravdu bude nám ukáže až jarní premiéra.

Třetí tváří, která se v seriálu objeví, bude Frances Fisher, pro fanoušky Heuréky: Města divů ne zrovna neznámé jméno. A pro ty, kdo znají skrz naskrz film Titanik také ne (hrála značně snobskou matku Kate Winsletové). V Touchi si zahraje jednu z předních představitelek Aster Corps. Role pro ni jako vyšitá.

No a k Touchi se váže ještě jedna tak trochu nepříjemná novinka – premiéra druhé řady se totiž o týden posune (na 8. 12.). Nemusíte se ale bát, že byste o něco přišli – premiérový díl bude totiž dvouhodinový.

Krátká zpráva z Hawaii 5–0

Ve 5–0 bude ve třetí sezóně hostovat Rumer Willisová. Bude hrát Sabrinu, roztomilou bankovní pokladní a hlavně potenciální lásku doktora Maxe Bergmana. Domluví si s ním rande, ale těsně po něm její banku vykradou.

Společně s ní budou v té samé epizodě účinkovat už dříve ohlášení C. Thomas Howell a supermodelka značky Victoria's Secret, Behati Prinsloová.

Ještě kratší zpráva z Hawaii 5–0

Rumer Willisová nebude jediná hostující hvězda. Další bude Jeff Fahey, představitel Franka Lapiduse ze seriálu Ztraceni. Tak, a je to. Konec, šmytec.

Chirurgů bude o jednoho víc. O toho plastického.

V dnešní epizodě Grey's Anatomy si zahraje herečka Roma Maffia. Zasvěcení ji znají z jiného lékařského seriálu – Plastická chirurgie, s. r. o., kde hrála doktorku Liz Cruzovou.
Roma bude hrát Robertu, členku nemocničního výboru. V epizodě se bude řešit spor ohledně nehody letadla a jak se věc vyostřuje, vypadá to, že si členové nemocničního výboru vjedou navzájem do vlasů.
Rozhodně ale nepůjde o její poslední účinkování v seriálu, Roma by zde měla vydržet po několik epizod.

Adam Gregory…

… se vrací! Konkrétně do seriálu 90210. Jeho postava, Ty Collins, se v seriálu neobjevila od konce 1. série. Teď se vrátí zpět v epizodě, ve které nám tvůrci ukáží, jak by vypadal jeho život, kdyby Annie Wilsonová nikdy nepřijela do města.
Krom toho se v seriálu objeví i Charlie Weber, známý herec z Buffy. Bude hrát „zlého kluka“, který se dostane do pozice šéfa.

Dave Navarro zamíří do Sons of Anarchy

Dave, rocker, herec a amatérský tatér bude hrát člena gangu Biz-Lats, který úzce spolupracuje s Neronem Padillou, přítelem Jimmyho Smitse. Navarro se poprvé objeví na konci stávající páté sezóny.


Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Arkantos

Arkantos

Jeff Fahey v Hawaii 5-0. lol. Na ten diel sa uz teraz tesim.
před 11 roky
Frki

Frki

LOL, díl jak by to vypadalo, kdyby nepřijeli Wilsonovi? :D No, měli bychom o dost míň práce...
před 11 roky
xtomas252

xtomas252

LOL :D No to teda, tato věc, jak říkáš, by bez nich snad aní věcí nebyla. :D
před 11 roky
Další články k tématu