13. 12. 2012

Krimi střípky

V seriálovém světě se novinky rojí tak rychle, že se ani nedají stíhat psát. Na minulé sitcomové střípky nyní navazujeme s kriminálními seriály. I ony se těší velké oblibě hostujících hvězd.

Blue Bloods (Spravedlnost v krvi)

CBS si Annabellu Sciorru přehazuje, jak se mu zlíbí. Čerstvě po hostování v The Good Wife (Dobrá manželka) herečka nyní míří do Blue Bloods, kde se plánuje někomu dostat do hlavy.

Hvězda z The Sopranos (Rodina Sopránů) bude v jedenácté epizodě hostovat jako Grace, policejní psycholožka, na kterou čeká velká výzva v podobě Jamieho a jeho psychického stavu. Jamie se totiž těžce vyrovnává s osudným střílením.

Body of Proof (Tělo jako důkaz)

Sarah Jane Morris přeletí od Brothers and Sisters (Bratři a sestry) až do Body of Proof.

Herečka získala roli Pamely Jacks, letušky, která je spojena s tragickou leteckou nehodou, která se bude vyšetřovat ve dvanácté epizodě třetí série.

Třetí řada Body of Proof již od léta drasticky mění svou podobu. Spoustě herců nebyla obnovena smlouva, seriál ale naopak získal také nové tváře (Mark Valley a další).

Série bude mít premiéru 5. února a zabere časový slot po Private Practice.

Castle (Castle na zabití)

Hvězda NYPD Blue (Policie New York), Gail O'Grady, bude hostovat v jedné z nadcházejících epizod Castla.

Herečka se představí v roli Margo Cowan, jedné z hvězd reality show The Wives of Wall Street (něco na způsob Real Housewives). Kamery ji následují, když řídí své mocné kosmetické impérium; impérium, které zaměstnávalo oběť vraždy, kterou tým vyšetřuje.

Ve stejné epizodě se objeví také Gina Torres (psali jsme zde).

Law & Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti)

Čerstvě po skončení páté série Sons of Anarchy (Zákon gangu) si Theo Rossi alias Juice zahostuje v Law & Order: SVU.

Herec se objeví v epizodě, která je naplánovaná na 2. ledna. Ztvární Enrique Rodrigueze, katolíka střední třídy, který je rozhodnutý, že nalezne spravedlnosti pro svou sestru, která byla obětí při kostelní akci.

Potenciální kostelní skandál vyjde najevo, když se detektiv Tutuola bude snažit dokázat, že jeho bývalý švagr nenapadl kněze.

NCIS (Námořní vyšetřovací služba)

NCIS plánuje novou potenciálně stálou roli. V jedné z lednových epizod se poprvé představí Jerome Craig, náměstek ředitele, který pracuje pod Vancem.

Roli ztvární herec Greg Germann, kterého si fanoušci pamatují z Ally McBeal nebo z nového House of Lies.

K obsazení Germanna se vyjádřil showrunner NCIS, Gary Glasberg: „Jsem Gregův velký fanoušek už od dob Ally McBeal a Sweet Justice. Je to velmi nadaný herec se skvělým načasováním a úžasným smyslem pro humor. Role náměstka ředitele pro něj bude představovat zase něco trošku jiného. Myslím si, že Greg tuto postavu přivede k životu.“

Southland

Před pár týdny jsme vám psali, že do páté série Southlandu zavítá Chad Michael Murray. Nyní seriál přináší další novinky týkající se nadcházející řady.

Thomas Howell, který v tomto krimi dramatu stanice TNT hraje policistu Billa „Deweyho“ Dudeka, byl povýšen na hlavní postavu.

Dá se předpokládat, že Dewey tak najednou bude mít o (pracovní) zábavu postaráno.

Rozhodnutí oficiálně vejde v platnost s první epizodou páté série, která má premiéru 13. února.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
misulka78

misulka78

Ani jsem nevěděla že Zákon a pořádek ještě pořád běží :D
před 11 roky
Maarti

Maarti

Hm, nová postava v NCIS, to jsem zvědavá, co bude chlapec zač.. O BoP se zatim jen píše, snad se po...
před 11 roky
Další články k tématu