17. 12. 2012

Dirty Jobs končí, Justin Bieber vtrhnul do seriálového světa

Mike Rowe je bez špinavé práce

Nejdřív American Chopper, teď Dirty Jobs. Discovery Channel se se svými veterány v rámci generační výměny nemazlí a letos odepsala už druhého z nich. Stejně jako u American Choppera, který skončil po deseti sezónách kvůli vzrůstajícím nákladům a klesající sledovanosti (a jehož finálová epizoda jde shodou okolností právě dnes), tak i u Dirty Jobs hrála roli právě sledovanost, která sezónu od sezóny pomalu klesala.
Kdo nahradí Mike Rowea nebo kluky z OCC zatím není jasné. Dirty Jobs mají za sebou parádní působení trvající 8 let – Mike Rowe vedl tuhle show od roku 2003. Souběžně s tím, paradoxně, až do roku 2007 dělal hlavního vypravěče právě v American Chopperovi.

„Dirty Jobs je pro mne velice osobní show. Nedokážu si představit, že moje budoucnost už nebude zahrnovat explodující toalety, jedovaté hady, nehody se zemědělskými zvířaty a výkaly všech možných druhů.“ Mike Rowe

V Mentalistovi mimino…

Ale aby bylo špatných zpráv dost, sdělíme vám i jednu šťastnou. Samaire Armstrong, která v současné době hraje Summer v Mentalistovi (a je známá i z O.C., Entourage a Dirty Sexy Money) totiž včera porodila chlapečka. Zdroje neuvádějí nic bližšího, jen to, že se pravděpodobně bude jmenovat Calin.

A v Happy Endings Abby Elliott.

Zpátky k seriálům. Abby Elliott (dcera Chrise Elliota, který hraje otce Lily v HIMYMu, a která byla v srpnu do seriálu i naverbována) si totiž po hostování v 2 Broke Girls zahraje i v seriálu Happy Endings. Seriál, který v současné době divácky spíš trpí, přivítá Abby v nadcházející epizodě, která se jmenuje Flowers for Al-gernon.

Abby si zahraje Katie, postavu, která inspiruje Maxe k tomu, aby začal žít spořádaným životem. Nezaujme ho svojí krásou, ale tím, že má možnost mu sehnat lístky na Chicago Bulls. Max se jí bude snažit vodit za nos, aby dostal co nejlepší místa. Jak to celé dopadne, uvidíte na jaře.

Justin Bieber bude mít vlastní sitcom. Jako vážně.

Ne tak úplně vlastní, ale bude o něm pojednávat. Stanice ABC se totiž vyjádřila v tom smyslu, že by ráda natočila sitcom o jeho dosavadním životě.
O projektu se už jednou uvažovalo loni, ale tehdy šel k ledu. Letos to zatím vypadá nadějněji a zvlášť pro mladého zpěváka to otevírá novou životní kapitolu. Spolu se svým manažerem, Scooterem Braunem byl totiž obsazen do pozice výkonného producenta.

Zatím nepojmenovaná show má být rodinná komedie zaměřující se na „trapná teenagerovská léta“, kdy ještě nebyl Bieber slavný. Vzhledem k tomu, že toto období má asi jen dva roky, uvidíme, co se z toho vyklube. Není jasné, kdo bude hrát hlavní roli, ale k psaní scénáře pilotu byli pozváni Matt Wolpert a Ben Nedivi (Entourage).
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
litllewitch

litllewitch

Hm...sitcomu se nedožijeme. 21. to všichni balíme. Už je to jasný.
před 11 roky
xBlaise

xBlaise

Jaj, tak to mě dostalo, Bieber a sitcom.. Jako by ho už tak všude nebylo dost.. Není co dodat. :-D Asi už...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no právě, kdyby to točila disney, tak to bude další z těch odpadových seriálů jako montana a ty...
před 11 roky
Další články k tématu