18. 12. 2012

Game of Thrones: Extra plná třetí série!

Game of Thrones: Extra plná třetí série!

Tým stojící za senzací posledních let – Game of Thrones (Hra o trůny) – připravuje pro fanoušky až k prasknutí narvanou třetí sérii.

Showrunneři seriálu, David Benioff a Dan Weiss, si dali za úkol ukázat v této sérii přibližně první půlku nejobjemnější knihy ze série R.R. Martina, Song of Ice and Fire – A Storm of Swords (Píseň ledu a ohně – Bouře mečů; kniha má 973 stran, uf).

Protože jde o opravdu velkou porci materiálu, dvojice předhodila stanici HBO o pár minut delší epizody. Stále jich je pouze deset, ale každý týden diváci dostanou o kousek delší díl, než v minulých letech.

„Za sérii se v extra minutách nasbírá téměř celý jeden nový díl, řekl Weiss. “Jedna z výhod práce u HBO je ta, že nejsme nuceni pracovat s pevným časem. Samozřejmě tu jsou pravidla – epizody nemůžou být kratší než padesát minut a delší než šedesát minut, ale i tento úsek nám dává hodně flexibilnosti."

Benioff dodává: „Extra porce třetí série přesně pasuje ke Storm of Swords. Loni jsme měli spoustu epizod trvajících 52 minut. Letos jich bude hodně šestapadesáti­minutových a sedmapadesáti­minutových.“


Jde sice jen o pár minut týdně, ale fanoušky jistě potěší. Jste rádi, že se epizody prodlouží? Jak se těšíte na novou řadu?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře30zobraz všech 30 příspěvků
amelia.cz

amelia.cz

Takže nepřichází zima, ale doba ledová
před 11 roky
kecinzer

kecinzer

Fantasy také není zrovna moje porce kávy, ale tohle mě hodně chytlo. Po konci druhé série jsem si objednal...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no já čtu taky. když, tak jedu, ale pak vždycky zabijou někoho, koho nechci, aby zabili, a já se seknu...
před 11 roky
Další články k tématu