21. 12. 2012

Předvánoční příval seriálových novinek

Sběratelé kostí (Bones) nabírají nové hvězdy

Tou první je Ever Carradine (Eureka), která ztvární neoblomnou matku ve dvanácté epizodě z názvem Přítel v nouzi (The Friend in Need). Její postava Dolores Hyams je svobodná pracující matka, která se stará o patnáctiletou dceru Kat. Dolores je vdova po policistovi a její kamarád z dětství byl nedávno zavražděn. Přesto se o ní nedá říct, že by to byla nějaká chudinka. Velice jasně dala najevo, že ona a její dcera nepotřebují žádná sezení s psychologem.

Další hvězdou je Brian Klugman (Frasier). Ten si v několika epizodách zahraje nového internistu Olivera Wellse, který je opravdová mozkovna (ten chlápek má čtyři diplomy!) a vůbec se nedá zastrašit Brennanovou.

Setkání otce a syna v Takové moderní rodince (Modern Family)

Zahostuje si zde totiž David Faustino, syn Ala Bundy (Ed O’Neill) ze seriálu Ženatý se závazky (Married with Children).

V epizodě, odvysílané z kraje roku 2013, jede Claire (Julie Bowen) na sraz se svými spolužáky z vysoké, kde se dá do řeči s jedním velmi úspěšným a toho si právě zahraje Faustino. Setkání otce a syna bude ale muset proběhnout za kamerou, jelikož spolu nemají naplánované žádné scény.

Tippi Hedren ve Městu žen (Cougar Town)

Zlatým glóbem ověnčená herečka Tippi Hedren se stane obětí naší bláznivé cul de sac bandy v čele s Jules, která má vždy po ruce víno.

Ve finále 4. řady, která má premiéru 8. ledna 2013, plánuje parta přimět Tippi, aby rozveselila otce Jules Chicka. Jak víme, cul de sac se jen tak před ničím nezastaví a nezná žádné hranice. Budou otravovat průvodce i hlídkovat před domem, jen aby si Chick mohl vypít sklenku šampaňského se svojí oblíbenou celebritou.

Lacey Chabert jako doktorka v Baby Daddy

Lacey Chabert bude okouzlovat ve dvou epizodách úspěšné novinky Baby Daddy jako svéhlavá doktorka Amy Shaw, která právě získala místo u New York Rangers jako psycholožka. A kdo bude jejím prvním pacientem? Danny! Amy mu pomůže z velké krize a samozřejmě mezi nimi přeskočí pár jiskřiček.

Chabert se objeví v páté epizodě 2. řady, která ponese příhodně název Krize (The Slump). Ve stejném dílu se můžeme těšit také na Annu Mariu Perez.

A na závěr velmi radostná zpráva pro fanoušky seriálu Agentura Jasno (Psych)

Stanice USA se nám fanouškům rozhodla dát předčasný vánoční dárek. Obnovila totiž Psych pro 8. řadu a snad ne závěrečnou.

Stalo se tak ještě před premiérou sedmé sezóny, která odstartuje 27. února 2013. Zároveň můžeme doufat, že premiéra 8. řady nebude odsouvána a my se jí opět nedočkáme téměř po roce od skončení řady předešlé.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misulka78

misulka78

Skvělé zprávy :)
před 11 roky
channina

channina

Jupí, jupí, ananasáci budou mít další řadu :D
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

ani by mě nenapadlo, že by ji psych nedostal. to je snad nejúspěšnější seriál stanice a není to, jako by...
před 11 roky
Další články k tématu