27. 12. 2012

Střípky: Veteráni shání čerstvou krev

Jsou s námi už léta. Každý týden se těšíme na jejich nové příběhy, zážitky, případy i písničky. A samozřejmě si vůbec nedokážeme představit, že by nám někdy mohli dát sbohem.

Dnešní střípky zaměříme na seriálové veterány, které nabírají nové hostující hvězdy, aby s nimi osvěžili své dějové linky a přilákali k obrazovkám třeba i pár nových fanoušků.

Glee

Že by to byl přece jen definitivní konec Klaine? Do Glee míří britský herec Oliver Kieran-Jones. Ten ztvární roli nového hlavního zpěváka ve sboru v NYADĚ a možná také romantickou známost pro prváčka Kurta.

Zatím získal vedlejší roli, ale ve smlouvě má dodatek, že by se za rok v páté sérii mohl dostat i mezi hlavní postavy.

Výraznější televizní roli má herec za sebou zatím jen v Episodes (Epizody).

Grey's Anatomy (Chirurgové)

Do Seattle Grace míří další hezounek. Justin Bruening, kterého fanoušci znají z rolí v Ringer a Switched at Birth, získal vedlejší roli v Grey's Anatomy (Chirurgové).

Brening si zahraje doktora záchranné služby, který bude spolupracovat s doktory v Seattle Grace. Poprvé se objeví na začátku roku 2013. Že by byl novou romantickou známostí pro čerstvě nezadanou April?

Justified (Strážce pořádku)

Ztracený Sam Anderson získal několikaepizodní roli v nadcházející čtvrté sérii seriálu Justified (Strážce pořádku).

Ztvární manipulativního ředitele pohřebního ústavu, který se dostane do ostrého sporu s Boydem (Walton Goggins).

Touto rolí Anderson znovu spojí síly s výkonným producentem Justified, Grahamem Yostem, se kterým spolupracoval na NBC seriálu Boomtown (Vzkvétající město).

Private Practice

Private Practice řekne své farewell na konci ledna a pomůže mu k tomu jedna známá tvář.

Audra McDonald se v poslední epizodě vrátí a zopakuje si svou roli doktorky Naomi Bennett, nejlepší přítelkyně Addison a bývalé manželky Sama. Naomi ze seriálu odešla po čtvrté sérii, kdy odešla s Fifem do New Yorku.

Zatím se nezná důvod, proč se Naomi vrátí. Nabízí se však otázka, jestli nejsou pouze dvě události, které by ji donutili přijít zpět – svatba nebo pohřeb.

True Blood (Pravá krev)

Arliss Howard (Rubicon, Medium) se přidává k vedlejším postavám nadcházející šesté série True Blood (Pravá krev).

Zahraje si guvernéra Louisiany, Creightona Burrella. Jeho postava je popisována jako starý dobrý politik, který chová vůči upírům velkou zášť od té doby, co s jedním z nich utekla jeho manželka. Ten tak zůstal svobodným otcem a musel vychovávat jejich dceru. Creighton je sice velmi ambiciózní, často ale nechává své osobní pocity řídit své činy.

True Blood se na HBO vrátí v létě 2013.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
misulka78

misulka78

Líbí se mi, jak k těm střípkům dáváte ty plakáty :) Hned vím, o jaký seriál jde :)
před 11 roky
Maarti

Maarti

Já teda pořád doufám, že to April s Jacksonem ještě nějak napraví, i když ona je někdy fakt...
před 11 roky
kacka.irena

kacka.irena

Na True Blood se těším - zajímá mě, jak to dopadne s Billem :-)
před 11 roky
Další články k tématu