27. 12. 2012

AMC odkleplo nový seriál - policejní drama!

AMC odkleplo nový seriál - policejní drama!

Co se stane, když se sejdou producent Myšlenek zločince a Odložených případů Chris Mundy a kabelovka, která stojí za takovými seriály jako The Walking Dead, The Killing, Hell on Wheels, Breaking Bad nebo Mad Men a chybí jí seriál na páteční večery? Vznikne Low Winter Sun.

Kabelovka AMC totiž oznámila, že projekt policejního dramatu, o kterém jsme vás informovali, dostal zelenou v podobě pilotu (to bylo ještě v květnu), teď ale stanice oznámila, že objedná celou desetidílnou sérii s hodinovými epizodami!

O čem vlastně seriál je? Jedná se o remake stejnojmenné dvoudílné britské minisérie z roku 2006. Hlavní postavy hrají Mark Strong (filmoví fanoušci ho mohou znát hlavně z loňského hitu Jeden musí z kola ven) a Lennie James (The Walking Dead, Jericho). Strong hraje stejnou postavu jako v britské předloze – policistu Franka Agnewa, který zabil svého kolegu, a díky tomu se dostává do světa, kde se stírají hranice mezi zločinem a spravedlností, do světa, kde vražda, korupce a pomsta jsou na denním pořádku, kde policisté jsou zároveň zločinci a zločinci mají více cti než strážci spravedlnosti.

Příběh odehrávající se v Detroitu bude produkovat v podstatě i stejná společnost – tou bude Endemol, která koupila producenta britské verze, Tiger Aspect Productions. Zatím není známo datum premiéry, ale stanice už má natočený pilot. A seriálu hodně věří, mluví o něm v samých superlativech. „Endemol a Chris Mundy stvořili úžasný pilot se skvělými herci v čele s neskutečně talentovaným Markem Strongem,“ řekl Joel Stillerman, víceprezident pro programové a digitální vysílaní stanice AMC.


Co myslíte? Rodí se nám tu právě nový hit? Zapůsobí tímto AMC na fanoušky nebo bude seriál odepsán? Líbí se vám námět nebo ho shledáváte nezajímavým?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
misulka78

misulka78

Jupí! :D
před 11 roky
Další články k tématu