31. 12. 2012

SuperBowlové Elementary má hlavního záporáka a další střípky

V posledních střípkách roku 2012 se dočtete o novinkách v novinkách – v čerstvých seriálech Elementary a Chicago Fire a v teprve nadcházejících seriálech Deception, Bates Motel a Graceland.

Bates Motel

Vedlejší roli v první sérii Bates Motel získal Jere Burns.

Herec, známý ze seriálu Breaking Bad (Perníkový táta) se v tomto prequelu Psycha objeví jako tajemná postava, která bude hrát zásadní roli ve vývoji celého příběhu.

Kromě Braking Bad má herec vedlejší roli také v Justified (Strážce pořádku).

Deception…

…neboli bývalé Infamous obsadilo do vedlejší role Epathu Merkerson (Law and Order).

Herečka ztvární roli Beverly Padget, matky hlavní hrdinky Joanny (Meagan Good), která se v utajení vrací do rodiny, ve které vyrůstala, aby vyřešila vraždu své někdejší nejlepší kamarádky Vivian. Beverly pracovala pro rodinu Bowersů, když byla Joanna malá.

Elementary

Elementary nabralo Terryho Kinneyho (Oz) pro roli velkého zlouna v mega epizodě, která se bude vysílat po finále SuperBowlu.

Herec bude hostovat jako nepředvídatelný kriminálník, který zapříčiní, že v New Yorku vypukne davový chaos.

Elementary je letošní nejsledovanější novinkou. Není proto překvapením, že seriál dostal jak objednávku na celou sérii, tak vzácný slot po nejsledovanější televizní události. Nové epizody se začnou vysílat už od 3. ledna.

Graceland

Mia Kirshner, kterou si fanoušci pamatují jako Jenny z The L Word (Láska je láska) obohatí nový seriál Graceland od tvůrce White Collar (Ve službách FBI), Jeffa Eastina.

Herečka se objeví ve třetí epizodě jako Ashika Pearl, kalifornská obchodnice s lékařskou marihuanou, která se nebojí zašpinit si ruce, když si myslí, že je její byznys v ohrožení.

Graceland je hodinové drama o skupině agentů DEA, FBI a jiných, kteří jsou nuceni spolu žít v jedné plážové vile v jižní Kalifornii. V hlavních rolích se objeví Daniel Sunjata (Rescue Me) a Aaron Tveit (Gossip Girl).

Chicago Fire

Vedlejší roli v první sérii Chicago Fire získal herec Shane McRae (Four Kings).

Ten se ve více epizodách objeví jako Eric Whaley, hasič, který sdílí společnou historii s jedním z dalších členů záchranného sboru.

Poprvé se objeví na začátku února.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
misulka78

misulka78

Docela se začínám těšit na Revenge 2 :)
před 11 roky
Další články k tématu