3. 1. 2013

Tři v jednom: Z filmového Glee do Vegas a další

Seriály nikdy nespí! No dobře. Seriály ani spát nemůžou. Co jsme tím chtěli říct je to, že i uprostřed noci se na nás může vyvalit pár novinek. Možná je to taky tím devítihodinovým časovým posunem, že :)

Dneska vám na dobrou noc přinášíme tři castingové informace, které by mohly zajímat fanoušky letošních novinek, konkrétně dramatu Vegas a komedií Go On a The Neighbors.

Vegas

Vegas si pro diváky připravilo sladké skřivánčí potěšení. Do města hříchů totiž zamíří herečka Anna Camp.

Camp, která v současnosti září na plátnech kin v hudebním zázraku Pitch Perfect (Ladíme), byla obsazena do víceepizodní role Violet. Postava je popisována jako slibná herečka, která je zároveň milenkou ředitele filmového studia. Violet zavítá do Las Vegas kvůli natáčení filmu, u kterého doufá, že bude jejím velkým průlomovým bodem. Dixon (Taylor Handley) se uvolí k tomu, aby pro ni pracoval jako bodyguard. Samozřejmě je jasné, že jejich vztah nezůstane na pracovní úrovni…

Hereččina hvězda letěla nahoru s uvedením Pitch Perfect do kin. Kromě toho se v současné sezóně objevuje také v seriálové novince The Mindy Project. Dříve hostovala v The Good Wife (Dobrá manželka) nebo v True Blood (Pravá krev).

Vegas se s novými epizodami vrací příští týden.

Go On

Komedie Go On chystá velké shledání Matthew Perryho a Bradleyho Whitforda.

Whitford se v seriálu objeví v hostující roli. Na svém Twitteru to potvrdil Perry: „Společné natáčení s Bradley Whitfordem je děsná sranda. Teda… lepší by bylo, kdybychom spolu nebyli ve vířivce, ale nemůžeme chtít všechno, že.“

Detaily o jeho roli zatím nejsou známé, stejně jako se neví přesné datum vysílání této epizody.

Herce jsme naposled mohli vidět v malé roli v Parks and Recreation a brzy se chystá na dvouepizodní hostování v nové sérii Shameless. Kromě toho se v loňské sezóně objevil v čele pilotu Isabel, který ale nakonec nebyl vybraný pro seriál.

Perry a Whitford společně před lety hráli v jednosezónním Studio 60 on a Sunset Strip. Kromě toho Perry hostoval ve třech epizodách Whitfordova seriálu The West Wing (Západní křídlo).

Go On se po zimní pauze vrátí 8. ledna.

The Neighbors

Zelení sousedi mají asi podezření, že nejsou až tak vtipní, jak by rádi. Na pomoc si proto zvou komičku a herečku Sandru Bernhard.

Ta si v jedné z nadcházejících epizod střihne paní Porsche, učitelku řízení auta, ze které se dost možná vyklube další mimozemšťan.

Bernhard není v seriálovém světě žádným nováčkem. Hrála třeba v Roseanne, Herkulovi, Law and Order: SVU, The L Word, Hot in Cleveland nebo GCB. Uf.

The Neighbors se vrací den po Go On, tedy 9. ledna.


Tak na koho se budete těšit vy?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
misulka78
před 11 roky
Další články k tématu