7. 5. 2009

Sezóna je ve svém finále

Po takřka devítiměsíčním maratonu se sezóna 2008/09 uchýlila ke konci. Co na nás tvůrci vybalí ve finálových epizodách? Výběr najdete uvnitř článku. Spoiler alert.

Sezóna je ve svém finále

Ve velmi brzké době bude mnoho seriálů uzavírat své řady. Např. Heroes nebo Chuck už své série ukončili, ale u několika „jedinců“ se dočkáme dílů ještě v dalších týdnech. Tady najdete výběr těch, které svou letošní pouť končí již v příštím týdnu.

Castle – tým detektivů bude řešit brutální vraždu plastického chirurga a pro dopadení vraha udělají první poslední. Jiskření mezi Rickem a Kate samozřejmostí.

Chirurgové – dvoudílné finále, kde Izzie zvažuje, zda provést riskantní zákrok u pacienta s rakovinou a Mark je připraven posunout svůj vztah s Lexie na další úroveň. Radši vytáhněte kapesníky.

Dr. House – našeho milého doktora a tým tentokrát trápí pacient, jehož levá a pravá hemisféra pracují odděleně a tak se u něj vyvíjí dvě osobnosti. Ale ani o šoky v soukromí postav nebude nouze.

Fringe – jako Dr. William Bell by se v tomto strhujícím finále měl objevit Leonard Nimoy. Aby těch průšvihů nebylo málo, tak Walter Bishop zmizí.

Kancl (US) – jak asi dopadne firemní piknik, na kterém se objeví i Michaelova láska Holly Flax a Charles Miner? Jak známe seriál, tak jistě katastrofálně.

Kriminálka Las Vegas – série vražd donutí Langstona najmout speciální jednotku. Ano, i po devíti sériích je to stále nářez.

Lost – dvouepizodní balíček nám ukáže, jak budou lidé kolem doktůrka odporovat jeho rozhodnutím ohledně ostrova. John a Ben budou také čelit nelehkým úkolům – Jacobe, boj se.

Studio 30 Rock – v posledním díle se bude Jack seznamovat se svým biologickým otcem, Liz bude považována za experta na vztahy a do dílu přitáhne spousta známých zpěváků. Zdá se, že to bude nabitých 20 minut.

Teorie velkého třesku – parta se rozhodne, že odjede na tři měsíce za prací na severní pól. Co na to Penny? Ona a Leonard asi budou mít co řešit.

Na co se těšíte nejvíc? Po čem se vám bude v letních měsících nejvíce stýskat? A které další finálové díly stojí za zmínku? Podělte se v diskusi!

Za každej like dostane autor bonbón! 
Maroon

Maroon

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
T.I.P

T.I.P

Pochopil jsem to dobře? Tyto seriály končí úplně? Anebo jenom jedna série a pak se bude natáčet další...
před 14 roky
Maroon

Maroon

Samozřejmě se budou natáčet další. ;)
před 14 roky
allyska

allyska

No mně teda nejvíc bude scházet supernatural, bože to budou dlouhé 4 měsíce. No a pak samozřejmě bbt:)
před 14 roky
Další články k tématu