8. 1. 2013

Zatčení, zranění, zásnuby a zbouchnutí

Dnešní bleskovka nabídne bulvární drby ze světa herců a hereček ;)

Řídit v opilosti se nemá

Hvězda z Criminal Minds, herec Thomas Gibson, byl v neděli ráno zatčen za jízdu v opilosti.

Padesátiletý herec řídil v Los Angeles přibližně v jednu hodinu ráno a podle policie se snažil projet cestou, která byla uzavřená kvůli maratonu. Podle policejních zdrojů se herec snažil jet dál, i když byl upozorněn, že tam je zákaz.

Nakonec ho policisté zastavili a ucítili z jeho dechu alkohol. Gibson odmítl dýchnout a na základě toho byl zatčen pro podezření z řízení v opilosti. Byl odveden do vazby a kauce byla stanovena na patnáct tisíc dolarů.

Kromě Criminal Minds si Gibsona fanoušci mohou pamatovat také ze sitcomu Dharma and Greg.

V troubě už se to peče

Komu? Přece reality hvězdičce Kim Kardashian!

A neoznámil to nikdo jiný, než taťka budoucího dítěte, zpěvák Kanye West. Během svého koncertu v Atlantic City se svěřil, že Kim je ve třetím měsíci.

Pár se veřejně ke svému vztahu přiznal v dubnu 2012, půl roku poté, co herečka/módní návrhářka požádala o rozvod s Krisem Humphriesem.

West během koncertu zpíval „Teď čekáš mé dítě“, požádal diváky, ať pogratulují jeho kočce a její těhotenství označil jako „ta nejlepší věc na světě“.

Opakování, matka moudrosti

To všichni víme, proto si zopákneme ještě jednou těhotenský střípek. Šťastným párem je nyní náš sexy lovec duchů Jensen Ackles a jeho manželka Danneel Ackles. Jejich agent to včera oznámil světu.

Pro oba to bude první potomek. Danneel se s rostoucím bříškem ukáže už ve středu, když Jensena doprovodí na vyhlášení People's Choice Awards, kde bude herec předávat jednu z cen.

Herci si řekli své ano v roce 2010 v Jensenově rodném domě v Dallasu v Texasu.

Do nového roku s novou snoubenkou

Tak takhle se vstupuje do nového roku! Čtyřiatřicetiletá hvězda kriminálky CSI: NY (Kriminálka New York), herec A.J. Buckley požádal o ruku svou přítelkyni, zdravotní sestřičku Abigail Ochse, během společně stráveného Silvestra na Havaji.

Herec položil otázku před svou matkou, sestrou budoucí nevěsty a skupinou nejbližších přátel páru, kteří všichni trávili dovolenou v Maui.

Navíc tak učinil pod stromem v Turtle Bay na pláži Napili, kde byl před rokem rozprášen popel jeho zesnulého otce… trošku děsivé.

Pár spolu randí poslední dva roky.

Kaskadér…

Britský herec John Barrowman, známý ze seriálů Doctor Who (Pán času) a Torchwood byl zraněn během divadelního představení Jack and the Beanstalk v divadle v Glasgow.

Barrowman spadl během představení z koně, a i když jeho zranění nebyla vážná, byl preventivně odvezen do nemocnice.

Do konce hry ho zastoupil náhradník – jeho synovec Greg Barrowman.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
ragelly

ragelly

O té jsem dlouho neslyšela! Tak to má fajn :)
před 11 roky
Gabik.029

Gabik.029

Já ji mám ve followings na Twitteru, tak to tam psala. :)
před 11 roky
UkuleleMagoria

UkuleleMagoria

Jared a Jensen tatínci. Dokud něco takového nepřidají do seriálu, tak jim to moc přeju. Přece jen, na takové...
před 11 roky
Další články k tématu