10. 1. 2013

Spoilerland: Fringe, Shameless, Scandal a Girls

Ty dny utíkají jako voda. Po úterních a středečních spoilerech je čas nalákat fanoušky na pět seriálů, které se vrací na televizní obrazovky od čtvrtka do neděle – Scandal (čtvrtek), The Office (Kancl, čtvrtek), Fringe (Hranice nemožného, pátek), Girls (neděle) a Shameless (neděle).

Scandal

Zajetí Hucka tohoto bývalého CIA agenta pořádně zaměstná. Moc Sally Langstonové bude na čas velmi omezená, ovšem na jak dlouho? Cyrus vezme situaci pevně do rukou a bude rychle jednat, aby si koupil mlčení svého manžela. David Rosen už se sebou nenechá dál manipulovat. Becky bude zpátky s tajnou agendou.

The Office (Kancl)

Andy se vzchopí a promění Erinino romantické dilema v souboj hřebců. Jim se zabydluje ve své luxusní nové práce. Scranton Strangler se odhalí a objeví se nové detaily o postavách… vše v epizodě, kterou výkonný producent Greg Daniels popisuje jako výbušnou a vše měnící, která se na obrazovkách objeví na konci ledna.

Vrátí se několik známých tváří, především proto, aby seriál nasměrovaly k velkolepému finále. Jak už jsme ale uvedli ve zprávě z panelu NBC na TCA, jednou z těchto tváří pravděpodobně nebude Michael Scott.

Fringe (Hranice nemožného)

Už jen tři hodiny tohoto seriálu, které na nás čekají v následujících dvo týdnech. Šéf seriálu Joel Wyman nazval toto finále „největším a nejdražším“ dílem, který seriál kdy měl. Poslední hodina bude obsahovat doslovné bitvy, stejně jako ty emotivní. „Popravdě už jsme tu dávno neměli být. Jen díky podpoře a respektu fanoušků a médií jsme se dočkali pěti úžasných sezón. Proto bylo mým cílem ujistit se, že finále bude nezapomenutelné.“

Mezi překvapeními, které finále chystá, je kriticky potřebná pomoc Astro Asterisk Astrid, což potěšilo její představenkyni. V páté série totiž nebyla tato Walterova asistentka velmi zapojená. Jasika Nicole šťastně oznámila, že Astrid dostane v poslední epizodě svých patnáct minut slávy. „Můžu upřímně říct, že bez ní by všechno šlo z kopce. Znamená to pro mě moc.“

Girls

„V nové sezóně máme skvělé hostující hvězdy a perfektní nové dějové linie,“ svěřila se Lena Dunham, která seriál stvořila a ujala se také hlavní role. "Fanoušci můžou očekávat velké drama ve skupince přátel, do hry se dostanou i noví hráči – Donald Glover, Patrick Wilson, Rita Wilson a Colin Quinn.

Noví muži budou soupeřit s Adamem o Hanninu pozornost. Marnie se znovu setká s Jormou Tacconem, který hraje sexy umělce, a možná se s ním i vyspí. Mezi Shosh a Rayem to bude dál jiskřit. Jessa si začne užívat její podivnou verzi manželského života.

Shameless

Pro Jimmyho a Fionu období líbánek oficiálně skončilo. Žijí spolu už čtyři měsíce, když se s nimi diváci setkají na začátku nové série. „Z Fiony se stane tak trochu podnikatelkou, zatímco z Jimmyho bude pan Máma,“ svěřil se herec Justin Chatwin. Dodal, že tento pár není nejšťastnější, ale minimálně jsou k sobě upřímní.

Otec Estefanie přijíždí do města a způsobí poprask. Jimmyho svět se tím začne hroutit. „Jeho rodinný život se začne úplně rozpadat,“ slibuje herec.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Michellita

Michellita

Na Fringe už se celá třesu, snad to bude úžasné :)
před 11 roky
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Proto bylo mím cílem ujistit se, že finále bude nezapomenutelné.“ Malá chybka. :) Jinak - na finále jsem...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Omlouvám se všem za všechny chyby a překlepy, dnešek byl trošku hektický, ale nechtěla jsem, aby ty spoilery...
před 11 roky
Další články k tématu