15. 1. 2013

Sherlocka dožene minulost a další castingy

Castingové informace jsou ve světě na denním pořádku. Hvězdičky si zabírají hostující role v seriálech, protože nechtějí být zapomenuty, a tvůrci je vítají s otevřenou náručí, protože doufají, že známí herci a oblíbené herečky pomůžou seriálu získat nové fanoušky.

V dnešních castingových střípcích si řekneme, kdo zavítá do Elementary (Jak prosté), Law and Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti) a Army Wives, a kdo naopak balí kufry v čerstvém vítězi Glóbů, seriálu Girls.

Elementary

Sherlocka brzy dožene jeho minulost. Herec John Hannah byl obsazen do role Sherlockova londýnksého drogového dealera. Na sobotní tiskovce CBS během TCA to oznámil výkonný producent seriálu, Rob Doherty.

Hannah ztvární Rhyse, který se vydá do New Yorku, aby vyhledal Sherlockovu pomoc. „Rhys je někdo, kdo v Londýně každou chvíli Sherlockovi pomáhal,“ řekl Doherty. „Je to chlap, který měl kriminální scénu v Londýně na háku. Měl. Kdysi. Už je to dávná minulost.“

V přítomnosti se s ním setkáme, když se bude snažit Sherlocka nalézt. Rhys totiž okradl své šéfy o dva miliony dolarů a odstěhoval se do Thajska. Nyní ale jeho dceru unesli a chtějí za ní výkupné. A jelikož je Sherlock nejlepší detektiv na světě, je jasné, proč se Rhys obrátí právě na něj.

Joan (Lucy Liu) bude muset na Sherlocka kvůli jeho drogové minulosti dávat extra velký pozor. Není asi překvapením, že nebude Rhysova velká fanynka. „Joan vidí přes jeho milou slupku. Uvědomuje si, že je to kriminálník. Je důvod, proč se strachovat,“ řekl Doherty.

Girls

Vypadá to, že Hannin nový spolubydlící Elijah není moc zajímavý. Andrew Rannells, který ho v Girls hraje, show v průběhu druhé série opustí.

Herec odchod potvrdil během svého rozhovoru s The Huffington Post. Uvedl, že natáčení Girls v New Yorku a The New Normal v Los Angeles bylo moc dobré na to, aby to byla pravda. „Jsem ten nejšťastnější chlap na světě, protože jsem měl možnost spolupracovat na obou těchto seriálech. Teď ale začaly problémy ve krytí natáčení a také se dostavil nedostatek času,“ řekl Rannells.

Elijah se k Hanně přestěhoval ve finále první série. Nyní si ho však fanoušci užijí pouze v prvních čtyřech dílech. Herec nicméně slíbil, že jeho postava ze seriálu odejde pořádně zostra.

Law & Order: SVU

Jednou to přijít muselo. Bývalý boxer Mike Tyson si v jedné z epizod Law and Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti) odbyde televizní herecký debut.

Jeho postavou bude Reggie Rhodes, vrah, odsouzený k trestu smrti, jehož násilné činy můžou být důsledky jeho zneužívání v dětství. Jeho případ se dostane do hledáčku Bensonové (Mariska Hargitay) a obhájce Bayarda Ellise (Andre Braugher) během toho, co vyšetřují jeden případ.

Ve stejné epizodě bude hostovat také Ed Asner, který ztvární někoho, kdo je propleten s vyšetřováním.

Tyson už si několikrát zahrál v seriálech verzi sebe sama – vidět jsme ho mohli např. v Entourage (Vincentův svět) nebo Breaking In.

Army Wives

Herec a zpěvák Jesse McCartney získal vedlejší roli v nadcházející sedmé sérii dramatu Army Wives.

Zahraje si vojína Tima Trumana, mladého, nadšeného a nedočkavého vojáka, který se nemůže dočkat, až všem dokáže, jak statečný je. Jeho manželkou bude mladičká Holly Truman v podání Elle McLemore, která byla do role obsazena před pár měsíci.

McCartneyho si diváci můžou pamatovat z rolí v Summerland (Kalifornské léto), Greek nebo All My Children. Kromě herectví se mu daří i na hudební scéně. Za svou písničku Beautiful Soul získal nominaci na Grammy.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
misulka78

misulka78

Tolik nových střípků :)
před 11 roky
Další články k tématu