12. 1. 2013

Bulváreček: Bezestopka má dítě, Britney odkopla snoubence

Bulváreček: Bezestopka má dítě, Britney odkopla snoubence

Tak si dáme zas trošku toho bulváru, ne? Celebrit je mnoho, a jak říkával jeden poměrně známý Brňák, pořád se něco děje.

Abychom nějak začali, tak nejdřív ty špatné zprávy. Tento týden zemřeli dva slavní herci, Jiřina Jirásková a Michael Hofbauer. O jejich životě pravděpodobně přineseme samostatnou bleskovku nebo na ně vzpomeneme v každoročním VVNku.

Z Česka se přesuneme do Ameriky, kde hvězdu Hry o trůny, Wilko Johnsona postihla nečekaná zpráva. Herec onemocněl rakovinou slinivky. Představitel Ilyna Paynea se ale rozhodl, že nepodstoupí chemoterapií a zbývající měsíce života stráví zaměřením se na hudbu a turné se svojí kapelou.

Oproti tomu herečka Poppy Montgomery oznámila, že čeká své druhé dítě. Hvězda seriálu Unforgettable už má jedno pětileté dítě s hercem Adamem Kaufmanem, současné očekává se stávajícím přítelem, Shawnem Sanfordem. Herečka, která si mimo jiné zahrála i hlavní roli v seriálu Beze stopy se na obrazovky vrátí v létě, kdy se bude vysílat druhá řada Unforgettable.

No a co by to bylo za bulvár, kdyby v něm nebyl pořádný rozchod? Tentokrát se o rozruch postarala Britney Spears, na kterou se to, chudinku, zřejmě poslední dobou valí ze všech stran. Po vyhazovu z X Factoru její zástupce oficiálně oznámil, že se se snoubencem Jasonem Trawickem rozhodli jít každý vlastní cestou a zůstat pouze přáteli.
S Jasonem začala randit v roce 2009, kdy byl ještě jejím agentem. Po čase svůj pracovní vztah přehodnotili na partnerský a v roce 2011 se zasnoubili.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Frozen99

Frozen99

:D Britney nemohli vyrazit, když měla smlouvu na rok! :D nevermind...
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

u takových smluv je běžné dávat automatickou prodlužovací opci na další roky (předpokládám, že to tak...
před 11 roky
Luci Frid

Luci Frid

sorry, to bych radsi vyrazila Demi, ta me silene vytacela... totalne vsim... od ni si pustim max cedecko,...
před 11 roky
Další články k tématu