15. 1. 2013

Jaro 2013 na Nově

Dnes dopoledne od 11:00 měla tiskovou konferenci k jarnímu vysílacímu schématu skupina Nova Group. Co nás čeká a nemine aneb jaké seriály budeme moci sledovat na všech nováckých kanálech? Tak to se dozvíte uvnitř článku!

NOVA

Začneme nejočekávanějším formátem na hlavní Nově, kterým je staronová SuperStar. A proč staronová? Podle Novy nás totiž čeká nová éra – jiná moderátorská dvojice (Zorka Kepková a Roman Juraško), jiná porota (Ewa Farná, Ondřej Soukup a Pavol Habera). Nová SuperStar přinese také mnohem více live přenosů, v nichž už budou rozhodovat televizní diváci. Jejich osudy budou ovlivňovat více než dvě třetiny soutěže. Soutěžící budou navíc bydlet ve společné vile, kam se prostřednictvím kamer budu moci dostat i diváci.



Na jaře bude pokračovat i původní novácká tvorba: čeká nás druhá řada úspěšného seriálu Gympl s ®učením omezeným, kde se mohou diváci těšit i na nové postavy (ztvární je herci Dana Batulková, Jan Révai, Jan Šťastný a Květa Fialová). Vrátí se i rodina Musilových ve druhé řade sitcomu Helena. A jako vždy, seriálové fajnšmekry potěší nové díly Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

FANDA

Fanda, televizní stanice pro opravdové chlapy… tak ji Nova prezentuje. A na co se tedy my chlapi můžeme těšit? Asi tím nejdůležitějším seriálem je Poslední základna (Last Resort), která zavede diváky na palubu jaderné ponorky USS Colorado, jejíž kapitán se rozhodl nesplnit rozkaz odpálit rakety na Pákistán. Je to vlastně již zrušená novinka této seriálové sezóny od stanice ABC.
O tom, že nejsme ve vesmíru sami, se diváci přesvědčí v seriálu Invaze. Stálicemi na Fandovi budou i nadále Hvězdná brána: Hluboký vesmír, Kriminálka New York nebo South Park.



SMÍCHOV

Před Vánoci spustila Nova Group novou stanici pro všechny, kteří se rádi baví. Popadat se smíchy za břicho můžeme u dvou novějších sitcomů Mike a Molly a 2 $ocky (2 Broke Girls). Mike a Molly je příběh o dvou „tlouštících“, kteří se snaží zhubnout a při tom se spolu setkají. Co se týče „socek“, to jsou vlastně dvě servírky, které si chtějí otevřít vlastní obchod s dortíky. Potřebují však počáteční kapitál 250 tisíc dolarů…
Pokračovat budou i seriály Zpátky do školy (Community), Ženatý se závazky, Krok za krokem, Průměrňákovi (The Middle) či slovenští Susedia. Diváci Smíchova si budou moci zopakovat i vtípky Richarda Genzera a Michala Suchánka v pořadech Tele tele a Mr. GS.



MTV

Na hudebním a stylovém kanále MTV se představí nová britská reality-show Geordie Shore, která je inspirována americkým hitem Jersey Shore. Od ledna se bude vysílat nové komediální drama Život pod cenou, které sleduje skupinu pěti přátel, plnou romantických snů a nadějí na ovládnutí světa na cestě k dospělosti. Od dubna bude pokračovat druhá řada seriálu Náctileté maminky. MTV také přinese dva dokumentární seriály – jeden sleduje pozoruhodné osudy reálných mladých lidí (Napsáno životem) a druhý pak je o vztazích vznikajících online (Catfish: Láska online).


Pozn.: O zahraničních seriálech na hlavní Nově či kanálu Nova Cinema nebylo nic zmíněno. Jestli se v průběhu následujících hodin či dnů něco objeví, článek doplníme.

Tak co na to říkáte? Překvapila vás Nova Group s nějakým novým seriálem, na který se těšíte, nebo se nebudete dívat vůbec na nic? Dejte nám vědět do komentářů!

Zdroj: DigiZone.cz + propagační materiály Nova Group

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře42zobraz všech 42 příspěvků
Netty

Netty

Dvě socky? DVĚ SOCKY? Are you kidding me? Navíc s dabingem? Sice nejsem žádný příznivec dabingu, ale...
před 11 roky
modešílka

modešílka

mohly by zkusit udělat jeden seriál bez dabingu, vím že někdo nerad čte titulky ale třeba by získaly více...
před 11 roky
xwamp

xwamp

Samé kraviny a ho*adiny.Nejhorší TV stanice za posledních 5 let.Opakování trapnych serialů a ještě trapnější...
před 11 roky
Další články k tématu