15. 1. 2013

Homeland: Už víme osud Brodyho

Homeland: Už víme osud Brodyho

Stejně jako u Downton Abbey, i zde máme pro fanoušky dobré zprávy. Už je jisté, že finále druhé série dramatu Homeland nebylo Brodyho labutí písní.

Damian Lewis, který za roli Brodyho získal Emmy i Zlatý glóbus, se ve třetí sérii vrátí. Po předávání Glóbů to potvrdil výkonný producent seriálu, Howard Gordon.

„Je naživu a samozřejmě, že se vrátí,“ řekl Gordon na afterparty. „Jedna ze skvělých výzev v příští sérii bude vyřešit, jakým způsobem se vrátí. Ale naprosto jistě není pochyb, že se s ním jen tak nerozloučíme.“

Druhá série Homelandu skončila tím, že Carrie pomohla Brodyho připravit na jeho nový život jakožto uprchlíka. V té době další z producentů, Alex Gansa, prohlašoval, že Lewisova účast ve třetí sérii je „velmi nejistá, že je to velmi diskutovaná otázka“. K tomu ještě dodal: „Měli jsme mnohem jasnější vizi prvních dvou sérií. Zatím přesně netušíme, co ve třetí řadě vlastně chceme. Damianova účast, stejně jako účast herců, kteří hrají jeho rodinu, je zatím ve hvězdách.“

Během panelu Showtime na TCA prezident stanice, David Nevins, k této otázce řekl, že je sice na místě, ale nebyla by to taková zábava, kdyby prozradil všechny spoilery.

Kromě toho sám Lewis loni během rozhovoru s Entertainment Weekly řekl, že jeho sedmiletá smlouva neznamená vůbec nic: „Je to vlastně bezcenný kus papíru. Můžou mě zabít, kdykoliv se jim zachce.“

Třetí řada, naštěstí tedy i s Brodym, začne na Showtime 29. září.


Přemýšleli jste po finále dvojky taky o tom, zda se Brody vrátí? Máte z této zprávy radost? Nebo byste raději, kdyby se příběh ubíral jiným směrem?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Drow22

Drow22

Tak ja nevim, prislo mi to skoro jasne, ze se vrati... Budu jim drzet palce, aby se jim to povedlo udelat...
před 11 roky
misulka78

misulka78

Vždyť je hlavní postava, bez něj by to trošku postrádalo smysl. Ale nevadilo by mi, kdyby to nahradili někým...
před 11 roky
litllewitch

litllewitch

Taky jsem nepochybovala o tom, že se Damian vrátí. A doufám, že se vrátí i Morena. Dopad toho, co...
před 11 roky
Další články k tématu