16. 1. 2013

Spoilerland: The Vampire Diaries, Suits i Nikita

Tak. A je to tady. Deníky se ve čtvrtek konečně vrací s novými epizodami. Na co se můžeme v nadcházejících týdnech těšit? Sjeďte dolů a ukojte svou zvědavost :)

Krom toho si přijdou na své i fanoušci Nikity, jejíž osudy budou pokračovat již tento pátek. Den předtím zaplesá stále se zvětšující skupinka nadšenců, kterým se po dlouhé době vrátí nové epizody seriálu Suits (Kravaťáci).

Ve čtvrtek pokračuje i ne příliš skvěle sledovaná komedie Parks and Recreation. Má jediné štěstí, že všechny komedie NBC jsou… podprůměrné (samozřejmě pouze z hlediska počtu diváků), je tedy velká šance, že se vrátí i příští rok. Ale to předbíháme, zatím pěkně svištíme současnou sérií, takže se budeme věnovat jí ;)

Parks and Recreation

Ben a Leslie pomalu ale jistě směřují ke svatbě. Předtím, než si ale řeknou své Ano, na diváky čeká ještě spousta příběhů, které se vztahují k jejich zasnoubení. Minimálně to tvrdí showrunner seriálu, Mike Schur. Fanoušci uvidí proces vymýšlení svatebních slibů, nebo třeba jak si oba poradí se svými rozlučkami se svobodou. „Ani jedna z těchto párty neskončí tak, jak by si zúčastnění přáli,“ řekl Schur se smíchem. „Bude to sranda, Ann zařizuje Lesliinu párty. Opravdu chce, aby vše šlo hladce. Chris potom pořádá Benovu, která začne u deskových her a pití Miller Lite v domě přátel.“ Ale vše se samozřejmě nakonec zvrtne.

Fanoušci si také můžou oddychnout. Ron a Diane mají silný vztah, který vydrží minimálně do konce série a doufejme, že i dále. Na Bena čeká nová překvapivá kariérní příležitost. Není také vyloučeno, že je na obzoru romance pro Chrise a Ann. Jak říká Schur: „Není náhoda, že tyto dvě hlavní postavy jsou na paralelních sebepoznávajících cestách.“

Suits (Kravaťáci)

Jen proto, že je Hardman pryč, trable ve firmě nezmizí. „Co se stane po konci vítězné války? Jako první se musíte vypořádat s těmi, kteří se nepostavili na vaši stranu,“ láká výkonný producent Suits, Aaron Korsh. A to rozhodně nejsou dobré zprávy pro Louise. „Nyní, když je nepřítel pryč, bude hlavní otázkou v seriálu to, kdo Hardmana nahradí.“

Co dál? Mikeovo průšvihářské chování bude pokoušet limity Harveyho trpělivosti. No a sexuální napětí mezi tímto mladým společníkem a jeho skoro-láskou Rachel se promění v čistý hněv, když si náš pán domluví schůzku se svou dětskou láskou Tess.

The Vampire Diaries (Upíří deníky)

Tyler se bude vypořádávat se ztrátou svého posledního člena rodiny tak, že se „uzavře do sebe, odmítne jakkoliv projevovat své emoce a zcela se poddá svému zármutku a hněvu, takže bude velmi obtížné mu pomoct,“ láká výkonná producentka seriálu, Julie Plec.

I přes Klausovy příšerné činy Plec ujišťuje, že to není naposled, co jsme mohli vidět spojení mezi Původními a Tylerovou dívkou Caroline. I když je to rozhodně naposled, co si Caroline toto spojení mezi nimi bude přát.

Prostor samozřejmě dostane také duo Damon/Elena. Damon si pečlivě vybírá a promýšlí svá slova. Řekne Eleně, aby šla domů a už nikdy na něj nemyslela. „Fanoušci tak můžou očekávat spoustu smutku a touhy ze strany obou,“ říká Plec.

April ani Rebekah jen tak nepřejdou, že se jim lhalo, a že byly zrazeny. Především Rebekah je rozhodnutá se Stefanovi pomstít. Jeremy najde nového mentora. A bude to ten, kterého bychom neočekávali – Damon!

Nikita

Divizi se blýská na horší časy. Podle showrunnera seriálu, Craiga Silversteina, Amandiny „lekce“ zajdou tak daleko, kam by Percy nikdy nešel.

Alexina závislost ji doslova štípne do zadku hned v páteční epizodě. „Je to způsob, jak si vytvořit píseček pro další vývoj děje,“ říká Silverstein.

A co ta příšerná věc, která čeká na Michaela, a o které jsme vám psali už v létě ve zprávě z Comic Conu? Už brzy se dozvíme, o co jde. Přijde jako důsledek jejich honu na Amandu. Silverstein dodává: „Určitě budete souhlasit, že půjde o velmi zajímavý problém.“


Ve čtvrtek a v pátek se rozhodně nudit nebudeme. Na co budete koukat? Těšíte se na nové zvraty a překážky? Povídejte :)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Očividně TBBT, TAAHM a HIMYM :D Na druhou stranu třeba takové 30 Rock, Happy Endings nebo Don't Trust...
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Už se těším na SUITS. Myslím že půjdu zaříkávat kalendář.
před 11 roky
Lufinesha

Lufinesha

Tak jsem zvědavá na TVD, už aby byl další díl:)
před 11 roky
Další články k tématu