19. 1. 2013

Vražda i manželky: nové informace o budoucích seriálech

Vražda i manželky: nové informace o budoucích seriálech

Pilotová sezóna se naplno rozjíždí. V průběhu následujících měsíců na vás čeká šílená dávka projektů, které postoupily do další fáze, ke kterým stanice objednávají piloty a bookují slavné herecké hvězdy.

Nyní se podíváme na nejnovější informace ohledně tří nových projektů. Všechny jsou z kabelovek, konkrétně MTV, TNT a Lifetime.

The Secret Lives of Wives

Začneme špatnou zprávou.

Hodinový pilot stanice Lifetime, The Secret Lives of Wives, kde byly do hlavních rolí obsazené hvězdičky Kim Raver (Lipstick Jungle, Grey's Anatomy) a Salli Richardson (Eureka), nepokračuje dále. Stanice odmítla objednat celou sérii.

Příběh podle stejnojmenné knihy od Iris Krasnow objevuje zdrcující pravdu v zákulisí manželství čtyř zcela odlišných žen – Michelle (Raver), Reed (Richardson), Keaton (Amber Clayton) a "Jessie (Lauren Bittner).

Nevybrání projektu pro seriál je trošku překvapením. Zatím to vypadalo, že si stanice dělá ve svém vysílacím programu místo pro novinky. Ve středu totiž zrušila po čtyřech letech seriál Drop Dead Diva (V těle boubelky, psali jsme zde).

Po odmítnutí The Secret Lives of Wives tak mají větší šanci piloty Cinnamon Girl a Witches of East End. Krom toho má stanice v záloze také pilot HR, kde stále není kompletní obsazení.

Murder in the First

Lepší zprávy přináší naopak TNT. Stanice dala zelenou pilotu Murder In the First, dramatu od tvůrce NYPD Blue, Stevena Bochca.

Jde o vražedný triller odehrávající se v moderním San Franciscu. Producenti tvrdí, že seriál nabídne okno do duše moderní spravedlnosti v našem stále komplexnějším svě­tě.

Hlavními postavami jsou dva detektivové z oddělení vražd, kteří vyšetřují případy, dále chytré dítko, které je oslavovaným ředitelem technické firmy a zároveň hlavním podezřelým, a nakonec jeho obhájce a žalobce, kteří byli k tomuto důležitému případu přiděleni.

O projektu se poprvé začalo mluvit loni v květnu. Pro Bochca tento potenciální seriál znamená návrat k TNT, kde léta sloužil jako tvůrce a výkonný producent seriálu Raising the Bar.

Nepojmenovaná komedie

Nakonec tu máme nový projekt hudební stanice MTV. Ta právě vyvíjí projekt od komického týmu, Dany Min Goodman a Julie Wolov.

Půjde o komedii o dvou kamarádkách, odehrávající se v prostředí střední školy. Tímto projektem obě dámy prohlubují svůj pracovní vztah se stanicí, pro kterou již napsaly také animovaný seriál Good Vibes.

Jestli z tohoto projektu bude i něco víc, to se budeme muset nechat překvapit.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misulka78

misulka78

Dost mi to připomíná Zoufalé manželky.
před 11 roky
Rosanna

Rosanna

Murder In the First by nemuselo byť zlé.
před 11 roky
alyssa18

alyssa18

Tak je to jasné - Murder In the First. Jak se to odehrává v San Franciscu, tak si to nesmím nechat...
před 11 roky
Další články k tématu