20. 1. 2013

6 spoilerů k American Horror Story, 6 obrazů z finále sezóny

6 spoilerů k American Horror Story, 6 obrazů z finále sezóny

Čas American Horror Story se nachýlil ke konci. Tedy aspoň co se druhé řady týče. 23. ledna bude odvysíláno finále sezóny a my vám už z přestihem přinášíme malou ochutnávku toho na co se můžete těšit. Pokud si ovšem nechcete nechat ujít všechna překvapení, doporučujeme dále nečíst a žít v blažené nejistotě :)

Takže začínáme.

Nejdřív nějaké obecné záležitosti. Celá epizoda se prý ponese v duchu natáčení interview s Lanou Winters, která se bude ohlížet zpátky, jak v průběhu desetiletí žila. Dějová linka v minulosti prý bude zahrnovat velice emotivní souboj mezi ní a Benem Harmonem.

A teď trošku konkrétněji.

Obraz první: smrt

Čtyři hlavní postavy ve finále této řady zemřou, ale jen jedna z nich bude vinou (nebo spíše přičiněním) Anděla smrti. Postavy, které si to zaslouží, dojdou vykoupení, a ty co dělaly ostatním ze života peklo za to pořádně zaplatí. Všechny postavy prý dostanou, co si zaslouží.

Obraz druhý: návrat, ruka a nahrávky

Leo a Teresa, oběti vraha „Krvavé tváře“ se vrátí a my zjistíme, jak přišel Leo v první epizodě této řady o ruku. Bude také odhaleno, kde jsou ukryté nahrávky Thredsonových zpovědí Laně.

Obraz třetí: nové postavy, láska a svatba

V poslední epizodě druhé sezóny budou do seriálu uvedeny dvě nové postavy. Dvě jiné si prožijí lásku a jeden pár bude mít dokonce svatbu.

Obraz čtvrtý: šílenství

Sestra Jude Martinová v podání Jessicy Lange kompletně zešílí. Prý do takového stavu, že si to vyžádá obrovské množství prášků.

Obraz pátý: Kit a Bono

Kit je teď aktuálně otec, který se stará o dvě děti, které má s dvěma různými ženami – má být objasněno, jak se mu v životě povede po Almě a Grace.
V závěrečné epizodě se také má objevit frontman skupiny U2, Bono Vox. A oblíbenou písničku sestry Jude Martinové, Dominique, prý uslyšíme úplně naposledy (tady by stála za řeč menší úvaha, viz bod 1)

Obraz šestý: mimozemšťané

Ani ve finálové epizodě nebude chybět únos mimozemšťany. Ale možná bude už poslední.

V této epizodě prý nemá zůstat kámen na kameni. Závěrečná scéna má vypadat tak, že jedna postava (pro jistotu se neví jaká) bude sama stát uprostřed hromady mrtvol ostatních postav. Všechny otázky mají být zodpovězeny a prý se dozvíme ještě něco navíc.

A jako poslední důkaz pro nalákání na sledování finále sezóny můžu říct, že prý všichni producenti včetně režiséra po promítání epizody svorně brečeli :)

Na závěr už snad jen krátké promo pro tuto epizodu a nebojte se, spoilery pro třetí sezónu se už pilně připravují :)

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Mě hrozně baví číst ty diskuze, kde, jak, o čem bude 3. série..jsem na ni moc zvědavá. :) A už...
před 11 roky
Lufinesha

Lufinesha

Tak už jsem zvědavá zatím z toho mám jen zamotanou hlavu :D
před 11 roky
phoebess

phoebess

u obrazu pět jsem málem dostala infarkt... radostí. Jsem zvědavá, za koho se tam Bono převleče :)
před 11 roky
Další články k tématu