18. 1. 2013

Nové série oblíbených seriálů na Universal Channelu

Nové série oblíbených seriálů na Universal Channelu

Přelom ledna a února přinese na Universal Channel tři seriálové novinky, při kterých zažijí diváci skutečné drama.

Universal Channel si pro své diváky připravil trojici novinek, které v divákovi jistě rozproudí krev. Šokující novinky, tajemství ohrožující nejvyšší státní představitele a soudní procesy, při kterých se zapotí i samotný soudce.

20. ledna přichází finální, pátá řada seriálu Bratři a sestry. Rodina Walkerových se nachází v těžké situaci a každý z jejích členů má plno práce se svým soukromým životem, který není nic než jízda na horské dráze.
Hlavní role zůstávají ženské trojici Calista Flockhartová, Rachel Griffithsová a oskarovou nominaci nesoucí Sally Fieldová, mužskou část tvoří Ron Rifkin, Matthew Rhys a Gilles Marini, kterého divačky mohou znát z reklamních kampaní mnoha oděvních značek.
(Bratři a sestry, od 20. ledna každou neděli 21:20 hod, 2 díly za sebou)

O týden později přivítá diváky pokračování seriálu Skandál. Pod svá tvůrčí křídla jej opět vzala Shonda Rhymesová (autorka seriálu Chirurgové) a v hlavní roli se představí Kerry Washingtonová, kterou diváci mohou aktuálně vidět ve filmu Nespoutaný Django. Druhá řada je mnohem skandálnější, než první. Špinavosti nabraly obřích rozměrů a na porvrch vyplouvají s velkou rychlostí. Seriál tak slibuje napínavou podívanou v každé epizodě.
(Skandál, od 29. ledna každé úterý, 21:20 hod)

Třetí novinkou je čtvrtá řada seriálu Dobrá manželka. Seriál, který sází na kvalitu dialogů i děje, má na starosti výkonný producent Ridley Scott. Julianna Marguliesová jako Alicia nabývá významnějšího postavení a mocných konexí, některé z nich však nejsou prospěšné a Alicia nevědomky přidává polínka do pomyslného ohně pod kampaní svého manžela. Seriál je exkluzivní také díky hereckým hostům – představí se Matthew Perry jako soduce, Amanda Peetová jako právnička, Christina Ricciová se dokonce v epizodě s názvem Anatomie vtipu zcela svlékne.
(Dobrá manželka, od 11. února každé pondělí, 21:20 hod)

V případě seriálů Skandál a Dobrá manželka Universal Channel nasazuje českou verzi nových sérií jen několik měsíců po světové premiéře v USA.

Zdroj: Tisková zpráva – Tři seriálové novinky televizního kanálu Universal Channel


Tak co říkáte, budete nějaký z těchto tří seriálů na Universalu sledovat? :-)

Za každej like dostane autor bonbón! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Slipio

Slipio

Nové části Městečka Haven by mohli odvysílat.
před 11 roky
Furiant

Furiant

Bude to letošní rok, zatím ale není rozhodnuto kdy. :) Když jsem paní Alexové z Universal Channelu...
před 11 roky
pajina123

pajina123

a překládá někdo vůbec seriál Skandál? marně čekám na titulky u dvou nových dílů a zítra má běžet...
před 11 roky
Další články k tématu