19. 1. 2013

Bulváreček: Charlie Sheen dědečkem a znásilnění v Glee!

Bulváreček: Charlie Sheen dědečkem a znásilnění v Glee!

Jak jistě mnoho fanoušků hvězd, hvězdiček a vůbec celebrit jako takových ví, kdo není v bulváru, jako by nebyl. My sice nemáme hardcore bulvární rubriku jako nejmenované pochybné plátky, přesto vám přinášíme i něco málo, co se kolem celebrit, potažmo seriálů děje.

Třeba takový Charlie Sheen. Ten si u Davida Lettermana pustil pusu na špacír a prohlásil, že by se rád vrátil do seriálu Dva a půl chlapa. Jeho snahu oceňujeme, ovšem podotýkáme: Nejdeš už tak trochu s křížkem po funuse? Tvoje postava byla zabita, producent seriálu tě nenávidí víc než pondělky a trhání nehtů dohromady, takže tvé šance jsou ehm… opravdu velké.

Aby nebylo Sheena dost, tak v té samé show přišla na přetřes i zpráva, že se stane dědečkem. Jeho dcera Cassandra Estevez (kterou měl se svojí středoškolskou láskou Paulou) je prý těhotná a porod má následovat za pár měsíců. My k tomu jen dodáváme, že na takového dědečka bychom jako vnuci byli opravdu hrdí.

Opačné problémy má hvězda Glee, Mark Salling. Představitele Pucka totiž obvinila jeho (teď už bývalá) přítelkyně ze znásilnění. V březnu 2011 měla po půl roce chození Roxanne Gorzela odjet na výlet do Kanady a těsně předtím se s Markem vyspat. Jenže se, slušně řečeno, neshodli na druhu ochrany a Mark si v tomhle ohledu dělal co chtěl. Roxanne chtěla použít kondom, ale Mark ne. Detaily popisovat nebudeme, ale Mark nakonec dosáhl svého.

A aby toho nebylo málo, o měsíc později ho našla v posteli s jinou ženou. Mark prý měl potom Roxanne hrubě přitisknout na zem a způsobit jí zranění.
Salling se k celé situaci osobně nevyjádřil, jeho agentka ale prohlásila, že jde o vymyšlený příběh dívky, co se chce přiživit na Markově slávě.

Herečka Lyndsy Fonseca je na tom víceméně podobně. Po třech letech se rozvedla se svým manželem, umělcem Matthewem Smileym. Šestadvacetiletá představitelka Alex ze seriálu Nikita uvedla, že důvodem rozvodu byly „nepřekonatelné rozdíly“.

To naopak herečka Olivia Wilde ve svém vztahu značně pokročila. Jejím nynějším mužem číslo jedna je Jason Sudeikis, který se stará o dabování postav v The Cleveland Show. Představitelka Třináctky a o osm let starší bavič spolu chodili od listopadu 2011, a teď oznámili zásnuby; Jason prý byl ten, kdo požádal Olivii o ruku.
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Maarti

Maarti

Charlieho už bylo dost..ani 'ztracené dvojče', ani 'nenápadný výlez z koupelny' to nespraví :D
před 11 roky
Majef

Majef

Také mě to napadlo :D Charlie mi tam přišel nejvtipnější
před 11 roky
Salem

Salem

Lyndsy Fonseca je volná jupí :), Tede budu tvůj zeť
před 11 roky
Další články k tématu