23. 1. 2013

Casting: Person of Interest, Modern Family, Happy Endings

Person of Interest

Finch a Reese se za chvíli seznámí s jejich perfektní polovičkou. Hvězdička Sarah Shahi z nedávno zrušeného Fairly Legal (Paličatá Kate) získala vedlejší roli v druhé sérii.

Shahi si zahraje Shaw, nebojácnou a sexy agentku z tajné vojenské organizace, která stopuje a likviduje teroristy předtím, než stihnou zaútočit.

Jak řekl tvůrce seriálu, Jonathan Nolan: „Kdyby měli James Bond a Sarah Connor dítě, Shaw by mu nakopala zadek!“

Shaw se poprvé objeví 21. února. Zatím má jisté pravidelné účinkování do konce druhé série, ale podle zdrojů je velká šance, že by se mohla objevit i ve třetí řadě.

Kromě Fairly Legal herečku chtějí tvůrci v některém z nových pilotů, ale ta se zatím k ničemu neuvázala. V současnosti hostuje v Chicago Fire.

Modern Family (Taková moderní rodinka)

Mannyho biologický otec se na jaře vrátí. Benjamin Bratt ale nepřijede sám.

Bývalá tahounka Criminal Minds (Myšlenky zločince), Paget Brewster získala roli Javierovy nové přítelkyně.

Trish, jak se její postava bude jmenovat, nechybí sofistikovanost a inteligence dámy z vyšší třídy. Můžeme očekávat pořádný ohňostroj mezi ní a Glorií.

Tato role je druhým výraznějším televizním účinkováním herečky od toho, co loni skončila s Criminal Minds. První bylo zářijové hostování v Law and Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti).

Happy Endings

Komedie hodlá identifikovat chlapa, který je – alespoň částečně – zodpovědný za Penniny nekonečné trable s muži… bude to její táta!

Bývalý pán vesmíru, Andy Richter bude hostovat jako Pennin (relativně mladý) otec.

Poprvé se objeví v jedné z jarních epizod, která poukáže na nápadně nízký věkový rozdíl mezi Penny a jejím otcem (sám herec je pouze o čtrnáct let starší než představitelka Penny, Casey Wilson).

Podle zdrojů byla Penny počata, když byl Roy (Richter) a Dana (Megan Mullally) opravdu, opravdu, opravdu hodně mladí. Roy se znovu objeví v životě své dcery a pořádně zkomplikuje její vztah s Petem (Nick Zano).

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu