2. 2. 2013

Castle: Shledání otce se synem a více z únorové dvouepizody

Castle: Shledání otce se synem a více z únorové dvouepizody

Castle chystá další únorovou dvouepizodu, která se bude letos točit okolo krasavce z Nip/Tuck (Plastická chirurgie, s.r.o.) a Unforgettable (Vzpomínky), Dylana Walshe.

Ten si střihne roli agenta Harrise, vyšetřovatele, který spolupracuje s Rickem a Kate na případu vraždy, který se vyvine v únos dcery zámožného středovýchodního obchodníka.

Showrunner Andrew Marlowe v prosinci prozradil, že spekulace o tom, zda se v této dvouepizodě fanoušci dozvědí více o Rickově otci, nejsou úplně na sto procent součástí plánu. Místo toho nabídnul: „Naše dvouepizody jsou vždy napínavé z hlediska osobních hodnost. My máme příběh, který se nám líbí. Zatím nemůžu prozradit, o co přesně půjde, ale jsem nadšený ze všech zvratů a překážek.“

Nicméně čas všechno mění. Teď už je oficiálně potvrzeno, že téma Taťka se v tomto dvoudíle rozhodně objeví. A to dokonce osobně! James Brolin, vítěz Emmy za roli v seriálu Marcus Welby, MD, si zahraje tohoto tajemného muže, který možná (nebo taky ne) bude mít spojitost s případem, na kterém dvojice spolu s agentem Harrisem pracují.

Castlovy minulé „velké epizody“ získaly takové hvězdy jako Danu Delany, Adriana Pasdara nebo Jennifer Beals. Beals byla dokonce spojená s tím, že se Castle dozvěděl, že jeho otec je nějak spojen s CIA.


Máte rádi Castlovy mega epizody? Která je vaše nejoblíbenější? Těšíte se na taťku? A co na Walshe? Povídejte :)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Odyssea

Odyssea

Táááááák moc se těším!
před 11 roky
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

Už se těším :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

abych odpověděla, moje oblíbená je ta první, terorismus mě nějak nebere. sice jsem chtěla poznat castlova...
před 11 roky
Další články k tématu