5. 2. 2013

Casting: Revenge, Smash, Do No Harm

Revenge (Pomsta)

Revenge přidává do vedlejších postav nového nepřítele pro Emily.

Britský herec Burn Gorman, kterého si diváci můžou pamatovat ze seriálu Torchwood, byl obsazen do role Traska, dalšího člena zločinné organizace Americon Initiative. Tato skupina dříve spolupracovala s Conradem a Victorií a byla to ona, kdo zapříčinil, že byl otec Emily neprávem obviněn.

Trask je třetí člen Initiative, kterého seriál dosud ukázal. Dříve jsme mohli vidět Helen Crowley (Wendy Crewson) a nyní již mrtvého Gordona Murphyho (James Morrison).

I když je herec známý hlavně svou rolí v Torchwoodu, objevil se také v minisériích Bleak House, Spies of Warsaw a The Hour. Kromě toho si loni v létě zahrál ve filmu The Dark Knight Rises. I když je v USA známý, Trask v Revenge pro něj bude první americkou televizní rolí.

Kromě Gormana se v seriálu objeví Collins Pennie (Hawthorne). Ten si zahraje dalšího tajemného muže z Emiliny minulosti. Jeho role, Eli, je vedlejší, bude se tedy objevovat pravidelně do konce série. Eli je bývalý nevlastní bratr Emily.

Smash

Ach jen to ne. Bohužel dnes nepřinášíme dobré zprávy. Ellis se totiž vrátí!

Jaime Cepero, který si v loňské sérii na svá bedra vzal jednu z nejotravnějších seriálových postav v historii, si roli Ellise zopakuje. I když… je tu malý háček.

Showrunner seriálu, Josh Safran, se vyjádřil, že se Ellis vrátí, ale nebude to nutně v přítomnosti. Že by se objevil ve flashbacku? Nebo snad v pohledu do budoucnosti? Musíme se nechat překvapit!

Druhá série představí spoustu nových postav. Jejich výčet obohatí britský herec Julian Ovenden (Cashmere Mafia, Foyle's War). Ztvární roli Simona, herce, který v muzikálu Bombshell získá roli Johna F. Kennedyho.

Do No Harm

James Cromwell, který se objevil ve druhé sérii American Horror Story jako šílený vědec a doktor Arthur Arden, se přidává k hereckému osazenstvu nového propadáku seriálu Do No Harm.

Minimálně ve třech epizodách si zahraje mentora Jasona, který ovšem zdaleka nemá na srdci doktorovy nejlepší zájmy.

Kromě AHS si herce můžete vybavit z role Phillipa Bauera v 24 hodin, ale hlavně jako George v originálním kabelovém seriálu Six Feet Under (Odpočívej v pokoji).

Chtělo by se mi napsat, že bychom měli začít doufat, že se seriál těchto tří epizod vůbec dočká. Ale nebudu pesimistka, zatím :)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

Právě, že to tak dobře zahrál... byl extra na přes držku :D Až tolik, že už to dýl nejde vydržet :D Bez...
před 11 roky
misshule

misshule

Zahrál to bezvadně, to ano, ale už jen ty vlasy, člověk ho viděl a chtěl mu sesmahnout xicht žehličkou....
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

správně, byl tak nesnesitelný, že měl člověk při jeho scénách chuť rozflákat monitor, aby se na něj...
před 11 roky
Další články k tématu