24. 1. 2013

Piloty v hromadném: CW a NBC

Piloty v hromadném: CW a NBC

Vidíte to. Člověk jen něco dopíše a než to stihne vydat, je tu další informace, která by se do článku dala zařadit.

Konkrétně mám na mysli NBC, které si krom včerejších ranních pilotových objednávek počkalo do večera, než oznámilo výběr další komedie.

Kromě toho se ozvala také stanice CW, která k již dříve objednanému spin-offu k The Vampire Diaries, The Originals, přidala další dva piloty.

Co je tedy ve hře?

CW

The Selection
Mírnější seriálová verze Hunger Games, která už dostala pilotovou objednávku i v loňské sezóně. CWčko pilot nakonec pro seriál nevybralo, návrh ale nezahodilo a s mírnými úpravami si ho objednalo znovu.
Tři sta let v budoucnosti se odehrává epická romance, která se točí okolo ženy ze střední třídy, která byla loterií vybrána, aby se spolu s dalšími pětadvaceti ženami účastnila soutěže o to, která z nich získá srdce vznešeného prince, a která se tak stane další královnou.
Aby dokázala zvládnout svou rodinu, lásku a království, hrdinka si musí připomínat, proč zůstat sama sebou. Občas to ale jde těžko, jelikož ostatní dámy jsou schopné nejrůznějších intrik, aby soutěž vyhrály.
Původní pilot i letošní předělávku sepsaly Elizabeth Craft a Sarah Fain.

Company Town
Na námořní základně ve Virginii vypukne vzpoura, která se dotkne nejen vojenského personálu, ale také v blízkém okolí žijících civilistů.
Tato multigenerační, rodinná a vztahová série se točí okolo dvou dvacetiletých žen, které bývaly nejlepší přítelkyně a které spolu vyrostly. Nyní ale obě stojí na opačných stranách rozepře.
Pilot píše Sera Gamble, režírovat bude Taylor Hackford. Produkce se ujmou oba dva spolu s Billem Haberem.

NBC

Welcome to the Family
A je tu další pokus o komedii. Projekt dříve známý pod názvem Chuey & Me píše a produkuje Mike Sikowitz (Rules of Engagement).
Pilot (a potenciální následný seriál) by měl zkoumat, jak se kultury prolínají. Dvě zcela rozdílné rodiny (bílá a latinskoamerická) se zcela nečekaně dají dohromady. Spojí je rychlé a neplánované těhotenství jejich dětí, které se do sebe bláznivě zamilovaly.


Tak co na to říkáte? Vyberete si? Myslíte, že se na Selection konečně letos usměje štěstí?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
phoebess

phoebess

podle popisu se trochu bojím, že Selection bude jen mírně atypická pohádka O Popelce...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Taky bych to tak viděla. Něco jako mix Popelky a The Bachelor. Na druhou stranu neříkám, že se mi ten...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

o tom mi vykládej. game of thrones. no jako loni jsem si říkala, že selection bude blbost, i když...
před 11 roky
Další články k tématu