25. 1. 2013

Piloty v hromadném: CBS

Dneska se ještě mrkneme na zoubek stanici CBS. Ta si prozatím objednala míň pilotů než NBC a FOX, ale určitě ještě s objednávkami nekončí. Prozatím se zastavila na cifrách 4 dramata a 1 komedie.

Beverly Hills Cop

Měli jste rádi Policajta v Beverly Hills? Tak se těšte. Jeho seriálová podoba je totiž na obzoru. Celou tuhle šílenost produkuje sám Eddie Murphy, který by se měl dokonce ukázat v pilotu.

CBS pokračuje v tradici kriminálek a hledání nového sitcomu a tak věří projektu o Foleyho synovi, který následuje taťku v jeho stopách a snaží se dokopat spravedlnost ke známým a bohatým lidem v Bevely Hills. Toho bude hrát Brandon T. Jackson, známý třeba ze seriálu Raising Hope a filmů 8 Mile a Rychlí a zběsilí.

Backstrom

Projekt založený na knihách kriminologa a spisovatele Leifa G.W. Perssona vypráví o Evertu Backstromovi, člověku, který by se dal připodobnit k detektivní verzi Gregoryho House (co s Housem letos všichni mají?); je popsán jako obézní, hrubý a vznětlivý detektiv, který se snaží změnit sama sebe a nedaří se mu to.

Za tímto projektem stojí Hart Hanson, scenárista Bones, který bude spoluprodukovat s Perssonem.

Bad Teacher

Už jsme o něm psali tady, tehd se ale jednalo o pouhopouhý projekt. Seriálová adaptace filmu z roku 2011 ale dostala objednávku na pilot a příběh o čerstvě rozvedené krasavici s řádně proříznutou pusou, která se stane učitelkou, aby si našla nového manžela, se tak může dostat na obrazovku.

Celý projekt produkuje Sony Pictures TV a Hilary Winston (Happy Endings, Community), která napsala i scénář pilotu.

Friends With Better Lives

Objednávku na pilot dostal i projekt multikamerové komedie o skupině třicátníků, z nichž si každý myslí, že se ten druhý má líp. Tento projekt dal dohromady tým, co působil už na jiném projektu s pilotovou objednávkou – Daddy's Girl v roce 2011. Jako výkonný producenti dohlíží na projekt Dana Klein a Aaron Kaplan.

Advocates

A na závěr jeden pilot od tvůrce Mentalisty, Bruna Hellera. Zaměřuje se na právničku, která se dá dohromady s dalšími advokáty. Společně se snaží napravovat špatnosti a bojovat za oběti zločinů.


Trefila se vám CBS do vkusu? Budete se těšit na seriálové objednávky? Jak vidíte příští sezónu?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

ty popisy zní tak nudně... upřímně doufám, že seriály nakonec nebudou.
před 11 roky
Další články k tématu