26. 1. 2013

Piloty v hromadném: ABC 1.0

Nový den, nové piloty. Zdá se jakoby se v amerických televizních stanicích nezabývali ničím jiným, než kolik toho a co nakoupí. ABC se taky veze na vlně pilotových objednávek a k už dřív objednaným pilotům S.H.I.E.L.D. a Mixology přikoupila ještě 5 dalších – 3 dramata a 2 komedie.

The Returned

Hodinové drama The Returned pojednává o tom, co se stane, když vstanou z mrtvých ti, které jste už dávno pohřbili a oplakali. Lidem z městečka Aurora se změní život poté, co se jejich milovaní najednou objeví před dveřmi jejich domů. Za celou tuhle šílenost á la Walking Dead feat. Pushing Daisies může Aaron Zelman, tvůrce Myšlenek zločince.

Pulling

Komedie založená na stejnojmenném britském seriálu z roku 2006. Aby se to nepletlo, tak už jednou se snažil jako pilot prorazit, dokonce na stejné stanici. Možná už uzrál čas k tomu, aby televize tento projekt o třech třicátnicích pustila na obrazovky. A možná ještě ne.

Betrayal

Původně nizozemský seriál pojednává o nešťastně vdané ženě, která si začne aférku se známým právníkem. Scénář pilotu bude psát David Zabel, režisér Pohotovosti.

Venice

Moderní Romeo a Julie. Tak popisují tvůrci toto éterické drama, ke kterému tvoří scénář Byron Balasco (Beze stopy, FlashForward, Detroit 187) a u producentského stolu sedí McG (Chuck, Terminator: Salvation) a Peter Johnson. Pilot bude režírovat McG.

A půjde (jak jinak) o soupeření dvou znesvářených rodin o nadvládu nad Benátkami – v Kalifornii. Tisíckrát omleté téma (no dobře, jen asi osmadvacetkrát) tak dostane možná i svou seriálovou podobu.

Spy

Ne, není to drama, jak by se mohlo zdát. Je to komedie a (opět) zkopírovaná z Británie. Celou věc produkuje i stejný člověk, Simeon Goulden, tak uvidíme, jak se příběh o Timovi, co si spletl dveře a prošel pohovorem pro britské agenty, v USA povede. Tam totiž britské seriály moc rádi.


Nebojte se. V ABC ještě šílenci nevymřeli, a proto vás brzo bude čekat druhá várka pilotů z této echt pilotové stanice.

Za každej like dostane autor bonbón! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
jukab

jukab

Těším na článek 2.0, pže tyhle piloty vypadají opravdu špatně :(
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

returned může být dobré, ale taky pěkná blbost. stejně tak venice.
před 11 roky
Další články k tématu