31. 1. 2013

Kanadský Motive v létě na ABC

Kanadský Motive v létě na ABC

ABC si objednala nové kriminální kanadské drama Motive pro svůj letní program. Za seriálem stojí producent Daniel Cerone (Dexter, Mentalista). Jedná se už o druhý severský import (prvním jsou Rookie Blue).

Motive se zaměřuje na motivy zločinců, ještě předtím, než jsou samotní zločinci identifikováni. V hlavní roli uvidíme Kristin Lehman jako Angie Flynn, detektivku a zároveň svobodnou matku. V rolích jejích parťáků se objeví Louis Ferreira. Lauren Holly, Roger Cross, Brendan Penny a Cameron Bright.

Seriál byl objednán jako levnější alternativa k před pár měsíci propíraným Weird Desk, které také měly být výplní v letním schématu. Konkurence totiž nespí a letní program velké pětky se postupně plní. NBC má na léto objednanou hodinovou dramedy Camp od Liz Heldens a CBS si připravuje Kingovo Under the Dome.

Jelikož je Motive natáčeno pro domovskou CTV, tak si svou premiéru odbude již 3. února po Super Bowlu.


Máte radost, že i velká pětka na toto léto chystá klasické seriály? Nebo vám o prázdnínách stačí produkce kabelovek?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

pochopil z toho někdo, o čem seriál bude? :D
před 11 roky
Další články k tématu