1. 2. 2013

Bulváreček: Děťátka, děťátka a zase ta děťátka

Dnešní bulvární informace se ponesou v duchu plínek a šťastných maminek. Herecké hvězdy totiž na nějaké šetření nehrají a prožívají radostný baby-boom.

Prvním přírůstkem do početné rodiny hereckých miminek je dnes oznámené čtvrté dítě Tracyho Morgana. Čtyřiačtyřicetiletá hvězda včera ukončeného seriálu 30 Rock očekává nového člena rodiny společně se svou snoubenkou Megan Wollowerovou.
Pro Megan je to jejich první společné dítě, zbylé tři děti má Tracy se svou, středoškolskou láskou Sabrinou, s kterou se v roce 2009 po 23letém manželství rozvedl.

Další šťastlivec na řadě je Kara DioGuardi. Tato dvaačtyřicetiletá porotkyně American Idolu a s ostudou zrušené ABCčkovské reality show The One: Making a Music Star se po několika pokusech o úspěšné těhotenství pomocí oplodnění ve zkumavce konečně dočkala prvního vysněného dítěte.

Otec Mike McCuddy je prý na chlapce, kterého oba rodiče pojmenovali Greyson james Carroll McCuddy, patřičně hrdý. Dítě se podle magazínu People narodilo včera v jednu odpoledne, vážilo 3,91 kg a měřilo 52,7 centimetrů.

Poslední dnešní zprávou o dětech bude dítě Donalda Faisona. Hlavní postava známého sitcomu Scrubs totiž očekává své první dítě se svojí druhou ženou CaCee Cobb, s kterou se oženil po šesti letech chození loni, 15. prosince.

Donald Faison má už čtyři děti – Seana (16), Dadea a Kayu (13) a Kobeho (11), všechny z předešlých vztahů. Aktuálně účinkuje na stanici TVLand v seriálu The Exes.


Zdroje: TvGuide.com, TvGuide.com, AceShowBiz.com, AceShowBiz.com, Wikipedia.org, Wikipedia.org

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Jenniss

Jenniss

Gratulace
před 11 roky
Další články k tématu