6. 2. 2013

Posledních pět dní na sbírku pro Video Game High School

Posledních pět dní na sbírku pro Video Game High School

Fanoušci webseriálu Video Game High School mají posledních pět dní na to, aby svým příspěvkem na této stránce pomohli k realizaci druhé série.

Seriál, ve kterém každý hraje videohry, potřebuje k realizaci druhé série přes 630 tisíc dolarů. Po úspěchu první řady, kdy se z původně žádaných sedmdesáti pěti tisíc dolarů vybralo ještě o dvě stě tisíc více, si nyní tvůrci nasadili větší laťku.

Jejich požadavek (636 010 dolarů) je přesně vypočítaným údajem o konkrétní útratě k výrobě série. Podrobný výpis, kolik co stojí, je uveřejněný na oficiálních stránkách seriálu.

Novinkou ve druhé sérii jsou zbrusu nové interiéry, které tvůrcům seriálu věnovalo YouTube. Tím ušetřili poměrně významnou část rozpočtu, která se tak přesunula na zdokonalování jiné oblasti.

Pro ochotné fanoušky, kteří na druhou sérii přispějí, jsou připraveny originální odměny. Kromě klasických DVDček a podobných propagačních materiálů můžou například získat také ročenku, ve které budou fotky všech přispivatelů, zákulisní fotky a individuálně psané děkovné vzkazy od tvůrců.

Druhá série chystá mírnou změnu, bude obsahovat méně epizod, ale zato budou delší – klasické 22–25min. Ukáží se i jiné školy a spousta dalších věcí, které fanoušky jistě nadchnou.

Na závěr video, kde tvůrci/herci vyzývají fanoušky o příspěvek a lákají na odměny:

(za info o sbírce díky mmnm8878)

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Neltharion

Neltharion

Zítra musím přispět :) Dám jim tam v našem přepočtu 500,- :) Sice je to pakatel ale alespoň něco :)
před 11 roky
Salem

Salem

tak to si myslim že těch 60k ještě seženou a doufám že to bude rychle natočený
před 11 roky
miki

miki

Už se na svá DVD těším :)
před 11 roky
Další články k tématu