9. 2. 2013

Kdo se objeví v potenciálním spin-offu NCIS: Los Angeles?

Kdo se objeví v potenciálním spin-offu NCIS: Los Angeles?

Možná víte, že se pro stanici CBS chystá potenciální spin-off NCIS: Los Angeles. Jak jsme již psali v tomto článku, půjde o skupinku pojízdného týmu, který spolu žije a pracuje po celých Spojených státech, kdy jimi projíždí a řeší kriminální případy.

Poprvé by se tento tým měl ukázat v jarní epizodě Námořní vyšetřovací služby Los Angeles nazvané „Red“. Tato epizoda bude vlastně tzv. backdoor pilot stejně jako dvojdíl v šesté sérii klasické NCIS, v němž byl představen LA tým. Pojmenování této epizody možná značí název spin-offu – NCIS: Red. Tento díl se začíná natáčet již toto pondělí. A my se v tomto článku podíváme na to, kdo byl obsazen do hlavních rolí…

Analytika týmu, Roye Quaida, ztvární herec John Corbett. Roy je bývalý speciální agent NCIS, který byl nucen odejít z aktivní služby a nyní pracuje jako analytik. I když už není aktivní agent, je to nejzkušenější vyšetřovatel, jenž je v Red týmu.

John Corbett se narodil 9. května 1962 v americkém Wheelingu. Za sebou má pár desítek filmových rolí a i nějaké seriálové – například Sex ve městě, United States of Tara, Návštěvník (The Visitor) či Zapadákov (Northern Exposure).

Jedním z členů Red týmu bude i speciální agentka Claire v podání Gillian Alexy. Claire je vzdělaná a krásná agentka, která má vystudována práva na Harvardu a také magisterský titul v oboru Mezinárodní politika. Plynule mluví několika jazyky a byla nejlepší ve své třídě v Quanticu. Trénovala s Navy SEALS a miluje všechno vojenské.

Gillian se narodila v Austrálii 13. března 1986. Proslavila ji zejména role v australském seriálu McLeodovy dcery, účinkovala ale i v několika amerických seriálech – Damages, Unforgettable, Blue Bloods či Nurse Jackie.

Herec Scott Grimes byl obsazen jako Dave, velmi schopný agent, jenž má doslova a do písmene oči na stopy a nos na rozpoznání lží. Dave tak bude forenzní specialista Red týmu.

Grimese možná znáte jako hlas Stevea Smithe v animovaném American Dad. A možná si jej pamatujete i jako Malarkeyho v desetidílném Bratrstvu neohrožených či jako dr. Archie Morrise v Pohotovosti. Zajímavostí je, že se objevil i v jedné epizodě osmé série klasické NCIS. Jak ale vidíme, svoji roli detektiva Dannyho Price si nezopakuje. Scott Grimes se narodil 9. července 1971 v Lowellu v americkém státě Massachusetts.

A co by to bylo za kriminálku bez počítačového experta… toho si vystřihne Edwin Hodge. Jeho postava, speciální agent Kai, bude transportní koordinátor z jižní centrály pobočky NCIS v Los Angeles. Byl vychován svoji babičkou.

Hodge má za sebou několik seriálových rolí, např. v seriálech Rizzoli & Isles, Sběratelé kostí, Mentalista, Mental (Doktor Mozek), Hrdinové, Leverage, One Tree Hill, Cougar Town, či také v původní NCIS. Jeho datum narození je 26. ledna 1985.

V potenciálním spin-offu se bude objevovat i zástupce ředitele NCIS, Owen Granger, kterého ztvárňuje Miguel Ferrer. Ten kromě hlavní role v tomto spin-offu povýší od příští sezóny i na hlavní postavu v NCIS: Los Angeles. Bude tak hrát v obou seriálech.

Edit (21:35): Před chvílí se objevila informace o obsazení hlavní ženské role NCIS: Red – speciální agentku Parisovou si zahraje Kim Raver. Parisová bude velmi chytrá a vtipná vůdkyně Red týmu. Má titul z forenzních věd, golfový míček odpálí do vzdálenosti 300 yardů a své IQ využívá na 98 %.

Kim Raver se narodila 15. března 1969 v New Yorku. Má za sebou několik hlavních seriálových rolí – účinkovala v seriálech 24 hodin, Džungle rtěnek, Chirurgové, Třetí hlídka, Trinity, Devět rukojmí.


Zaujal vás námět spin-offu? Budete se dívat, pokud bude spin-off vybrán pro seriál? A co říkáte na vybrané herce? Podělte se s námi o svoje názory v komentářích! :-)

Zdroje: HollywoodRepor­ter.com (1), HollywoodRepor­ter.com (2), Deadline.com

Za každej like dostane autor bonbón! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Furiant

Furiant

Jop, přesně, v tom včerejším díle NCIS:LA byla skvělá... těším se na příští týden na druhou část. A...
před 11 roky
misyrka

misyrka

Sakra, já jsem trochu pozadu. Musim to dohnat, abych viděla, jak to funguje. Ale spojení Red a zelená je...
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Právě jsem dokoukala, a musím říct možná jsem byla až moc skeptická, myslím že to má vážně potenciál. A...
před 11 roky
Další články k tématu