18. 2. 2013

AMC chce Terror!

Stanice AMC začala pracovat na novém seriálu The Terror. Jde o dramatickou adaptaci stejnojmenného úspěšného románu od Dana Simmonse, který byl publikován v roce 2007. Projekt zůstává v rámci žánru, který stanici přinesl největší úspěch ve formě hitu The Walking Dead (Živí mrtví).

Seriál výkonně produkuje společnost Scott Free TV, Television 360 a producentka Alexandra Milchan. Scénáře se ujal David Kajganich.

The Terror se odehrává v roce 1847. Posádka královské expedice odjíždí na Antarktidu, kde má za cíl najít obrovské bohatství. Místo toho ale objeví nebezpečného predátora. Rozpoutá se hororová bitva o přežití, která ohrozí nejen tuto oblast, ale také domorodce v okolí.

Přípravy seriálu jsou zatím pouze v základní fázi, není známo obsazení, počet objednaných epizod ani datum natáčení. Dá se předpokládat, že premiéra proběhne někdy v roce 2014.


Četli jste knihu? Dáte stanici šanci i u jiného seriálu, než jen The Walking Dead?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Mescalamba

Mescalamba

..myslim, že od AMC sem viděl i něco jiného, jen si už nevzpomenu co. Ale proč ne, dobrých seriálů...
před 11 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Zní to dost dobře a jestli to bude něco jako Walking Dead, tak proč ne ;)
před 11 roky
David Šlachta

David Šlachta

Vypadá to hodně zajímavě, jen aby z toho zas neudělali rodinnou frašku a neřešili víc problémy mezi...
před 11 roky
Další články k tématu