15. 2. 2013

Krvavě si značte v kalendáři: Hannibal přichází!

Konečně jsme se dočkali! Po dlouhých měsících odkladů, spekulací a nekonečné řady dotěrných otázek ze strany novinářů směrem k vedení stanice NBC teď máme již jasno.

Stanice včera v noci oznámila, že svou dlouho očekávanou novinku, dramatický thriller Hannibal nasadí na čtvrteční večery, počínaje čtvrtým dubnem.

Hannibal je moderním zpracováním příběhu spisovatele Thomase Harrise, ve kterém se objeví postavy z románu Red Dragon (Červený drak). V centru příběhu stojí spolupráce a vztah agenta FBI Willa Grahama (Hugh Dancy) s jeho mentorem, doktorem Hannibalem Lecterem (Mads Mikkelsen).

Hannibal zaplní díru, kterou v programu zanechalo na uhel shořené drama Do No Harm, které NBC bylo nuceno zrušit kvůli nízké sledovanosti již po dvou odvysílaných epizodách. Do dubna, než se Hannibal objeví, mezeru vyplní opakování kriminálky Law and Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti).

Po The Following je Hannibal druhou nejočekávanější novinkou letošní sezóny. Kromě dvou hlavních představitelů se v seriálu objeví mimo jiné také Laurence Fishburne jako FBI agent Jack Crawford nebo Caroline Dhavernas jako konzultantka pro FBI. V několika epizodách bude zářit také sci-fi veteránka Gillian Anderson (X Files), která na sebe vezme roli Lecterovy psychiatričky.

NBC nebude jedinou stanicí, na které se Hannibal objeví. Ve spolupráci se Sony Pictures Television Networks a mezinárodní stanicí AXN se thriller bude vysílat pár dní po premiéře také na AXN v mnoha zemích světa.

Fotka z našeho článku je nejnovějším promem tohoto seriálu. Kromě ní se před pár dny objevila další, kterou jsme vám ukázali na našem facebooku.

EDIT: Přinášíme první trailer! Pokochejte se tím tajemnem zde :)


Potěšila vás dnešní bleskovka? Patříte mezi ty, kteří si na Hannibala brousí zuby? Věříte stanici NBC, že se tohoto příběhu zhostí s úctou?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
La.Volpe

La.Volpe

Tak tady cítím seriálovou bombu.
před 11 roky
ragelly

ragelly

EDIT: Do článku vloženo video - první trailer! Užijte si ho a pak napište, jak to na vás působí :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

těším se, ale popravdě by mě i pobavilo, kdyby to dopadlo špatně. když to ještě nezačalo a už...
před 11 roky
Další články k tématu