21. 2. 2013

Castingy: America's Got Talent, Nashville a Downton Abbey

Nashville

Do Nashvillu přijde nová postava. Chris Carmack, bývalý herec účinkující v seriálu O.C. se objeví v posledních šesti epizodách této poměrně úspěšné novinky ABC. Bude hrát roli Willa, nového souseda Scarlett a Gunnara, který se může (ale nemusí) stát tak trochu rivalem v lásce.

Carmack si mimo O.C. zahrál i ve Smallville, Zoufalkách, NCIS a CSI: New York.

America's Got Talent

Fanoušci Amerického Talentu by se měli začít těšit na letní cyklus. Do soudcovské poroty totiž usedne zpěvačka Mel B. Usedne tak vedle Howarda Sterna a Howieho Mandela, jako něžnější část poroty. S talentovými soutěžemi už zkušenosti má – soudcovala v australské verzi X Factoru a moderovala i jeho anglickou verzi.

„Znám Mel od té doby, co soutěžila v Dancing With The Stars. Co vím, je, že je to upřímná, silná a neutuchající umělkyně. Že má jedinečný úhel pohledu a že potřebujeme někoho, kdo má pro tuto práci předpoklady. Je to velká zpěvačka, tanečnice a osobnost, a soutěžící od ní dostanou mnoho konstruktivní zpětné vazby. Nemůžu se dočkat, až uvidím vzájemnou chemii mezi ní, Howardem a Howiem.“ řekl prezident NBC realitek Paul Telegdy.

Mel B v soudcovském křesle nahradí dlouhodobého soudce Sharon Osbourne. Ta se s NBC rozešla ve zlém, když stanice nedovolila jejímu synovi, kterému byla diagnostikována roztroušená skleróza, v show Stars Earn Stripes.

Downton Abbey

Poslední zpráva přišla z Britských ostrovů. Ve čtvrté sezóně Downton Abbey byla potvrzena účast Lily James. Ta si zopakuje roli Lady Rose MacClare.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu